Zidane begurult, olyat tett, mint még soha!

SportSpanyolország

A Real Madrid vezetőedzőjének nagyon nem tetszett, amit csapatától látott vasárnap – írja a FourFourTwo.

Zidane-t régen láttuk olyan idegesnek, mint a Las Palmas ellen

Mint arról beszámoltunk, a Real Madrid vasárnap 2-1-re legyőzte a Las Palmast, de a királyi gárda játékára mindent lehetett mondani, csak azt nem, hogy meggyőző lett volna.

Zinedine Zidane sem látta ezt másképp, a meccs után alaposan kiosztotta fiait a sajtószobában:

„Ez így semmilyen körülmények között nem fog menni… Bosszús vagyok, és aggódom, különösen a második félidőben történtek miatt. A lényeg persze, hogy elhoztuk a három pontot, de másnap (az interjú tegnap készült – a szerk.) meg fogjuk nézni az egész találkozót…” – kezdte kritikáit Zidane, aki érezhetően nem nagyon találta a szavakat arra a teljesítményre, amit játékosai bemutattak a kiscsapat otthonában.

A francia szakember határozottan cáfolta, hogy a csapat lélekben már feladta volna a bajnokságot, s csak a BL-re koncentrálna:

„Nem a Bajnokok Ligájára figyeltünk, a játékosok arra gondoltak, amire gondolniuk kellett a meccs előtt. Kivételesen sok labdát veszítettünk el a középpályán, ha a jövőben még akarunk elérni valamit, akkor a mostaninál feltétlenül jobban kell majd játszanunk. Egyszerűen nem játszhatunk úgy, mint a második félidőben, csak ennyit tudok mondani.”

Zidane nem felejtette el megdicsérni a Las Palmast sem, amely feltűnően stílusosan futballozott a nagy Real ellen:

„Nem hinném, hogy igazságtalan lenne a végeredmény, mert bár két beívelésnek köszönhetően nyertünk, ez is része a labdarúgásnak. De el kell ismerni, hogy a Las Palmas nagyon jól futballozott, és sok nehézséget okoztak nekünk a játékosaik, akik remekül bánnak a labdával. Engem azonban inkább a sajátjaim teljesítménye zavar…” – értékelt a meccs után igen kritikusan Zizou.

View the full image Forrás: FourFourTwo


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »