Zenta: Bemutatta választási listáját a DS községi szervezete

Zenta: Bemutatta választási listáját a DS községi szervezete

Zsíros-Jankelić Anikó – Tetteinkkel bizonyítottunk – Demokrata Párt a neve annak a listának, amellyel a Demokrata Párt községi szervezete indul a zentai önkormányzati választásokon, jelentették be a párt illetékesei mai zentai sajtótájékoztatójukon.

Zsíros-Jankelić Anikó, a Demokrata Párt községi szervezetének elnöke ismertette az elmúlt négy év során elért eredményeiket, valamint a jövőre vonatkozó terveiket is, amelyek között kiemelt szerepet kap a gazdaságfejlesztés és a mezőgazdaság-fejlesztés, az infrastruktúra-fejlesztés és a munkahelyteremtés, valamint az elvándorlás mértékének csökkentését előirányzó egyéb tevékenységek is. Ezt követően bemutatták a választási listájukat is, amelynek élén Zsíros-Jankelić Anikó zentai testnevelés szakos tanár, a másodikon Predrag Popović zentai könyvtáros, a harmadikon Bakos József tornyosi elektrotechnikus, a negyediken Vukanić Mirjana zentai adminisztratív munkás, az ötödiken pedig Nagy Zoltán felsőhegyi közgazdász áll.

A Zsíros-Jankelić Anikó – Tetteinkkel bizonyítottunk – Demokrata Párt elnevezésű lista tizenöt tagú, és a hármas sorszámmal indul majd a helyi önkormányzati választásokon.

H. A.


Forrás:vajma.info
Tovább a cikkre »