YBS DAC fanklub: Nem vagyunk mi BÉRSZURKOLÓK!

A sportolunk.sk számolt be arról, hogy a győri ETO a dunaszerdahelyihez hasonló hangulattal szeretné megünnepelni az NB II-be való feljutást.  László Gábor, Nagymad polgármestere, akit a győriek kerestek meg segítségért, így nyilatkozott a sportolunk.sk-nak:

 

“Az ETO FC – Sárvár mérkőzés előtt szerettek volna egy ETO – DAC öregfiúk mérkőzést játszani, így több embert, köztük Domonkos Tibort is megszólítottam. Az ETO vezetői ingyen belépőkkel és egy korsó sörrel várják a felvidéki szurkolókat. Bízom benne, hogy sokan eljönnek a Felvidékről, közös szurkolással megünnepelni az ETO FC Győr feljutását.“

 

Az YBS DAC fanklub ma délután a facebook-on reagált a felkínált ingyen jegyekre és sörre:

 

“Igazságtalannak tartjuk, hogy a 2017.5.28-án 18 órakor tartandó ETO FC Győr által szervezett utolsó NB III-as hazai bajnoki mérkőzésre ingyen belépőjegyet kapjanak a dunaszerdahelyi szurkolók, miközben a hazai győriek csak fizetett belépővel tudják buzdítani csapatukat.

 

Nem vagyunk mi bérszurkolók! Nem engedhetjük meg magunknak, hogy a hazai győri szurkolók – otthon – hátrányos helyzetbe érezzék magukat.

 

Azok, akik ITT az ingyen sör és ingyen jegy hírverésére fektetik a hangsúlyt, azok csak az egymeccses semleges egyénekre orientálódnak, kik a szurkolói etikát elkerülve, sértik és csorbítják a szurkolói magatartást!

 

Az ETO vezetőségével tartott egyeztetések után arra a döntésre jutottunk, hogy az YBS Fanklubnak adott 70 belépőjeggyel támogatni fogjuk a győri szurkolói csoportok koreográfiáját. Az ingyen jegyekért mindenki tetszőleges összeget fog fizetni, amit az aznapi meccsen fogunk átadni a győri szurkolóknak. Említésképpen a 18 órakor kezdődő, május 28-ai ETO FC Győr – Sárvár FC meccs előtt 15:45-kor az ETO és a DAC öregfiúi mérkőznek meg egymással.

 

A jegyek már a Turul Bárban vannak, nyitva tartás szerint ÁT”VEHETŐK”.”

 

 

Nyitókép: facebook.com


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »