Washingtoni válasz nagykövetségünktől Soros-ügyben

Washingtoni válasz nagykövetségünktől Soros-ügyben

Tegnap washingtoni nagykövetségünk sajtóattaséjától érdeklődtem, felvették-e a kapcsolatot azzal az amerikai kongresszusi képviselővel, aki vezeti Soros és az amerikai nagykövetségek összehangolt akcióit külföldön az adott országok politikai életének befolyásolására.

Az attasé magyar idő szerint  hajnali 4-kor érkezett válaszában közölte, utasították, hogy a Külügy- és Külgazdasági Minisztérium sajtófőnökéhez forduljak a kérdéssel, amit megtettem.

Az eredeti kérdés itt olvasható: http://lovasistvan.hu/2017/02/22/washingtoni-nagykovetsegunknek-kerdes-soros-ugyben/

A hozzá eljuttatott kérdés:

KKM Sajtófőosztály
Budapest

Tisztelt Sajtófőnök Úr!

Tegnap azzal a kérdéssel fordultam washingtoni nagykövetségünkhöz, hogy a felvették-e a kapcsolatot George Soros spekuláns ügyében vizsgálatot vezető Chris Smith amerikai republikánus képviselővel, mint ahogyan az megtörtént Macedónia esetében, melynek révén a képviselő kiderítette a szkopjei amerikai nagykövetség együttműködését a spekulánssal annak érdekében,  hogy ott az Obama-kormánynak tetsző politikai befolyást gyakoroljon.

Az alábbi válasz szerint washingtoni nagykövetségünk azt az utasítást kapta, hogy Önhöz forduljak, amit most megteszek.

Kérdésem továbbra is az, hogy Szemerkényi Réka nagykövet, illetve bárki washingtoni képviseletünk részéről e kapcsolatot megteremtette-e.

Válaszát előre is köszönöm.

Hírdetés

Lovas István
(újságíró)

 

Tisztelt Lovas István!

A KKM Sajtó Főosztályának utasítására arra kérem, hogy a lenti kérdésben forduljon a KKM Sajtófőnökéhez: [email protected].

Köszönettel:

Gedeon Béla

Mr. Béla GEDEON

Press, Information and Public Affairs Attaché

Embassy of Hungary, Washington DC

 

 

 

Megosztás:


Forrás:lovasistvan.hu
Tovább a cikkre »