Washington által támogatott fegyveresek fejeztek le egy aleppoi gyereket (Videó+18)

Washington által támogatott fegyveresek fejeztek le egy aleppoi gyereket (Videó+18)

Az Egyesült Államok által felfegyverzett iszlamista csoport tagjai fejeztek le egy tizenkét éves palesztin fiút, akit azzal vádoltak hogy a szíriai kormányerők oldalán harcolt.

Az ostromgyűrűbe zárt Aleppo egyik terrorista csoport tagjai lefejeztek egy tizenkét éves palesztin származású fiút, tettüket videóra is vették. – jelentette a SANA.

A Harakat Nur Al-Din Al-Zinki nevű iszamista szervezet azzal vádolta az amúgy beteg fiút, hogy a Szíriai Arab Hadsereg oldalán harcoló palesztinokból álló Liwa Al-Kuds (Jeruzsálem Brigádok) tagja.

Az interneten megosztott videón a fiút egy autó platójára tették, láthatóan infúzió lóg ki a kezéből. Oldala csípője és az egyik lába be van kötve.

A tizenkét éves Abdallah Issa ( A muszlimok Jézust Issanak hívják) láthatóan retteg és tagadta a vádakat. Könyörgött a terroristáknak, hogy életben maradjon.

A terroristák láthatóan jól mulatnak a fiún. Pózolnak vele szelfi képeket készítenek, és Assad kutyájának hívják.
Majd miután kimúlatták magukat megkérdezték tőle: Mi az utolsó kívánságod?

A fiú csak annyit mondott: Golyó!

Vagyis lőjék főbe és ne fejezzék le. De az egyik terrorista csak annyit mondott: Nem! Lemészárolunk!

Majd hasára fordította és elkezdte elvágni a torkát, majd kifolyatta a vérét és levágta a fejét.

A felvételt amit itt lehet megtekinteni kegyeleti okokból nem osztottuk meg.

Szíriában közel 1800 igen jól olvassa a kedves olvasó ezernyolcszáz kisebb nagyobb terrorszervezet tevékenykedik, akik a Szíriai Arab Hadsereg és szövetségesei ellen harcolnak. Ezernyolcszáz terrorszervezet írtja a szíriai népet.

Mind az ezernyolcszáz terrorszervezetet az Egyesült Államok, az Európai Unió tagállamai az öböl-menti arab olajmonarchiák, Törökország, Izrael és kitudja még hány állam és nem állami szervezet támogat.

Köztük a mostani videóra is felvett lefejezést elkövető Harakat Nur Al-Din Al-Zinki nevű szervezet akit hivatalosan is Washington fegyverzett fel Törökországon keresztül. Többek között TOW típusú páncéltörő rakétákat is kaptak.

Az amerikai diplomácia mentegetőzésbe fogott. Mark Toner, az amerikai külügyminisztérium szóvivője elmondta: Washington több információt szeretne erről a szörnyűségről.

“Amennyiben bizonyítani tudjuk, hogy valóban ez történt, és ennek a csoportnak volt köze ehhez … úgy leállítunk minden további támogatást és kapcsolatot ezzel a csoporttal”. – mondta Toner egy sajtótájékoztatón.

A terrorista csoport vezetősége gyorsan elhatárolódott a véres tettől. Mintha ez az első esett lenne, hogy ártatlan civileket végeztek ki vagy fejeztek le. Állítólag a gyilkosság részvevőit “letartóztatták” és valamiféle bizottságnak adták át akik majd ítélkeznek felettük.

Mellesleg a terrorista szervezet Nur Al-Din Al-Zinki aleppoi helytartó nevét vette fel, akit az “igazságosnak” hívtak mivel az egész Szíriára majd Egyiptomra kiterjesztett Aleppoi hercegségben megerősítette és újból bevezette a Shariát. Az akkori Aleppo lakosságának többségét adó alavitákat és keresztényeket lemészárolta vagy elüldözte helyettük a szunnitákat telepített be. Al-Zinki egyik fő célja a keresztesek “hitetlenek” kiűzése volt a Közel-Keletről.

Orientalista.hu – Sinoda


Forrás:orientalista.hu
Tovább a cikkre »