Vujity Tvrtkóra lecsapott az RTL Klub?

Vujity Tvrtkóra lecsapott az RTL Klub?

Együtt látták egy budai étteremben a műsorvezetőt és Kolosi Pétert. A Blikk információi szerint Tvrtkóval komoly tervei vannak az RTL Klubnak, méghozzá a reggeli műsorsávban.

A Blikk az egyik olvasójától értesült arról, hogy a műsorvezető találkozott az RTL Klub programigazgatójával. Tvrtko egy dossziét szorongatott a kezében, és láthatóan komoly témájuk lehetett Kolosival.

Az RTL Klub kommuniká­ciós osztálya kis türelmet kért, amikor a lap azzal a kérdéssel kereste meg, hogy miről beszélt a csatorna vezérigazgató-helyettese a TV2 korábbi sztárjával. Röviddel később Kolosi Péter a következő választ adta: „A napokban valóban volt egy találkozóm Vujity Tvrtkóval, akivel természetesen televíziós kérdésekben egyeztettünk, de erről egyelőre bővebb információkat nem oszthatok meg”.

A lap információja szerint a televíziós munka nélkül maradt Tvrtkóval komoly tervei vannak az RTL Klubnak, méghozzá a reggeli műsorsávban. Lévén, hogy a programból néhány hónappal ezelőtt kivették a 8:08 című délelőtti magazinműsort, a TV2-es Mokka komoly versenytárs nélkül lehet piacvezető, márpedig a televíziós viszonyok hosszú távon nem engedhetnek meg ekkora előnyt a konkurenciának. A Blikk tudja, a Mokka ellen az RTL egy új politikai-közéleti műsort akar indítani, amelyben Vujity Tvrtko lehetne az aduász.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »