Vonát lefényképezte egy olasz paparazzo egy iskola előtt

Vona Gábor olasz paparazzókat leplezett le: a kisfia észrevette, hogy valaki fényképezi őket, a jobbikos politikus pedig a nyomába eredt, majd kérdőre vonta a fotóst és társát, ezután kiposztolta az egészet a Facebookra.

“Nos, megdöbbentő dolog történt velem ma reggel. A kisfiamat vittem iskolába, éppen az autó előtt adtam neki búcsúpuszit, amikor azt mondta: “Apa, valaki fényképez bennünket!” – és egy kocsira mutatott.” – kezdi a történetet a Jobbik elnöke. A fiát beküldte az iskolába, és a sulirendőrrel a menekülő autó után indult, ami helyismeret hiányában egy zsákutcába fordult be, így könnyen kézre került a tettes: állítólag egy olasz újságíró/magánnyomozó?

“Az autóból kiszálló személy feltett kezekkel szállt ki, mint amikor egy bűnözőt tetten érnek. Mr. Gabornak hívott és angolul sűrűn az elnézésem kérte. Magát olasz újságírónak nevezte és elmondása szerint csak fényképeket akart készíteni, és sajnálja, neki is van gyereke, de sajnos ez a munkája. Amikor megkérdeztem, kinek dolgozik, azt mondta, egy olasz ügynökségnek. Mire azt mondtam, hogy ez így nem kerek, kibökte, hogy azoknak pedig egy magyar megrendelő fizet.”

Ebből Vona rögtön arra következtetett, hogy a Fidesz figyelteti meg, mivel “félnek”. “Ezek szerint mégis igaz az a folyosói pletyka, hogy Orbán Viktor kiakadt a múlt hétfői napirend előtti vita után, és kiadta a kilövési engedélyt rám a sajtósainak. Ha jól emlékszem, Spéder Zoltánról is olasz paparazzikkal csináltak anyagot. Úgy tűnik, így dolgoznak. Külföldről bérelnek hiénákat, hogy elvégezzék a piszkos munkát.”

Véleménye szerint az olaszok sztorija nem áll össze, például olyan napon követték őt hazáig a Parlamentből, amikor ott se volt. A poszt végén felhívja a figyelmet arra, hogy országgyűlési képviselő megfigyelése törvénytelen, természetes feljelent mindenkit, továbbá nem fog “összeomlani, mint Spéder”.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »