Vona Gábor és Ilan Mor egymás mellett a Groupama Arénában – Avagy muníció konteómágusoknak

Vona Gábor és Ilan Mor egymás mellett a Groupama Arénában – Avagy muníció konteómágusoknak

Orbán Viktor és Polt Péter legfőbb ügyész kirobbanó hangulatban figyelte a magyar labdarúgó-válogatott Európa-bajnokság előtti utolsó hazai felkészülési meccsét péntek este a Groupama Arénában.

A VIP-páholyban egyébként igazán illusztris társaság gyűlt össze: Polt és Orbán mellett Hernádi Zsolt Mol-vezér, Csányi Sándor OTP-vezér, az MLSZ elnöke, illetve Garancsi István milliárdos vállalkozó, a Videoton tulajdonosa is feszülten szurkolt – számol be róla a HVG. De akad még kis hazánkban olyan, aki akár a szemöldökét felhúzza az Orbán-páholy névsorolvasásán? Aligha.

Egy másik elkapott pillanat viszont sokkal érdekesebb. Eddig azt hittük, hogy a rossz szomszédság török átok, de a zsidó lap utolsó képe, mely gyanús, hogy a konteómágusok legfőbb citálmánya lesz az elkövetkezendő kb. szűk emberöltőnyi időben, erre rácáfolni látszik:

Igen, a felvételen Vona Gábor, a Jobbik jelenlegi elnöke látható családjával, hogy, hogy nem, pont a rövidesen leköszönő helytartó, vagyis Izrael Állam nagykövete közvetlen szomszédságában.

A kép nem manipulált, legalábbis technikailag, bár elkészültének körülményeire mindez már nem mondható el.

A meccset a VIP-szektorban megtekintő informátoraink szerint (igen, mi mindenhol ott vagyunk) ugyanis ilyen esetekben ültetési rend van érvényben, tehát kizárólag a szervezők tudtával és akaratával következhetett be a szürreális eset, mely legtovább másfél percen keresztül tartott, ugyanis a toleráns nagykövet, amint észrevette a Vona családot, azonnal kérte elültetését. Talán az arcára kiülő faji felsőbbrendűség beszédesebb a képnél is.

A lényeg, hogy az a másfél perc szépen dokumentálva is lett a HVG által – természetesen a gyors fejlemények elhallgatásával. Pedig könnyen tisztázhatták volna a "naénmegmondtam" hangulat felkorbácsolása helyett, hogy még nem a legújabb holoemlékmű közös átadása volt a téma, hanem a szervezők figyelmetlensége, esetleg "tréfája". Annak tudatában inkább az utóbbi, hogy a vendéglátó házigazda egy közismert kópé: nem más, mint a listák ura, a Fidesz-pártigazgató Fradi-elnök, Kubatov Gábor, aki egészen véletlenül két sorral lejjebb foglalt helyet.

Az is tény, hogy mindenki a kialakult/kialakított helyzeten röhögött a környéken. Még a szünetben is. Az Elefántcsontpart elleni barátságos mérkőzés egyébként egy még barátságosabb 0-0-ra végződött. Reméljük, a pártelnök és a helytartó "barátságának" is ennyi lesz a végereménye.

Frissítés: Nem született öngól a meccsen

A Jobbik elnökének Fb-bejegyzése is alátámasztja az ültetési rendről és a helytartó sportszerűtlen magatartásáról szóló információinkat:

Tegnap a magyar labdarúgó válogatott mérkőzését Benedekkel és Krisztával közösen néztük meg. Valószínűleg egy szervezési figyelmetlenség miatt egymás mellé ültettek bennünket és az izraeli nagykövetet. A sajtóban megjelent kép jól mutatja, hogy a helyzet nagyon zavarta a nagykövetet, aki a szervezők segítségét kérte és még a mérkőzés megkezdése előtt elült onnan. Mi tudomást sem vettünk az esetről, hiszen számunkra ez egy sportrendezvény és egy családi esemény volt, amin nincs helye sem a politikának, sem a sértődősdinek. A csapat egyébként az első félidőben remek teljesítményt nyújtott a nagyon erős elefántcsontparti válogatott ellen. A döntetlent biztató eredménynek tartom, és már nagyon várom június 14-ét.

(Kuruc.info)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »