Vona: A Fidesztől érkezett a megrendelés

Jogi és politikai lépést tesz Vona Gábor azt követően, hogy olasz paparazzók figyelték meg állítása szerint napokon át. A Jobbik pártelnöke Reggeli járat című műsorunkban azt mondta, a Fidesz központjából érkezett a megrendelés.

„Ugyanúgy jöttem reggel (a műsorba – a szerk.), mint ha máskor jöttem volna, az én életemben ez nem okozott változást és remélem, hogy a családoméban sem, szeretném különválasztani: nem arról van szó, hogy lefényképeznek engedély nélkül, hanem arról, hogy itt egy megfigyelésről van szó. Nem csupán néhány fotóról” – mutatott rá Vona a Hír TV-ben.

– Egy politikus is kevesebbet van a családjával, reggel vittem el a fiamat iskolába, kisajátítottam magamnak” – idézte fel a tegnap eseményeit. „A rendőr hölgy is észre vette, hogy valami történik, elindultunk az autó felé, ami el akart menekülni, gyorsan megnyugtattam a kisfiamat, aki majdnem sokkot kapott, odamentem az autóhoz és elkezdtünk kommunikálni. (..) Mint amikor a bűnözőt tetten érik, gyakorlatilag azonnal elnézést kért.

A Jobbik pártelnöke ezt követően megkérdezte az olasz fotóst, hogy „érdekes Vona Gábor”, hiszen külföldön kevesen ismerik, amire az a válasz érkezett, hogy egy magyar megrendelőnek dolgozik, a nevét azonban nem árulta el.

Vona szerint innentől hazugságok és ellentmondások tömkelege jött, kérdésére a fotós azt válaszolt, a hogy már péntek óta követték, akkor is megfigyelték, amikor kijött a parlamentből, de a politikus felhívta Belmonte (a fotós) figyelmét, hogy azon a napon nem is üléseznek.

A férfi nem egyedül dolgozott, „szintén szürreális volt, amikor elindultunk felé a rendőrhölggyel, akkor elmenekült, Belmonte úrnak kellett hívnia telefonon, hosszú percekbe került, amíg előkerült a társa is”.

Azzal kapcsolatban, hogy rendelkezik-e további bizonyítékokkal a Facebookra kikerült fotókon felül azt mondta, hogy igen, de még nem hozza nyilvánosságra. Ezt azzal indokolta, hogy „C-típusú” átvilágításon átesett országgyűlési képviselő.

Vona kitért a közösségi oldalakon fellelhető reakciókra is, „hallottam olyan ellenséges kommenteket, hogy én ezt az egészet megrendeztem”. Leszögezte: reméli, hogy senki nem hiszi azt, hogy a saját gyermekét is felhasználná.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »