Volt, ahol Rihanna még többet késett, mint a Szigeten

A belga Pukkelpop Fesztiválon a tervezettnél egy órával később lépett fel. Ki nem találja, mi miatt!

„Rihanna egyórás késésben van a Pukkel Popon – úgy tudni, »öltözködési problémái« akadtak. Nekünk kéne játszanunk utána, de mégis mikor lesz ez? Dunsztom sincs… Csak várunk és várunk… […] Valaki segítsen már és öltöztesse fel! #sos”

– ezt írta a dél-afrikai Die Antwoord énekesnője, Yo-landi Visser péntek este az Instagramján. Rihanna az együttes előtt lépett fel a belga Pukkelpop Fesztiválon, azonban egy órát késett. Végül megtartotta a koncertet – írja a Velvet –, amely sok örömöt okozott számára. „Imádlak titeket, srácok!” – írta Rihanna az Instagramján.

Reméljük, ezt a fotót nem lopta valamelyik újságírótól, mint tette azt az Index fotósának képével. Rihanna augusztus 11-én a Szigeten egyébként „csak” negyven percet késett, igaz, a bejutási nehézségek miatt sokan nem tudták élvezni hatvanvalahány perces koncertjét. Az egymillió dollárba kerülő koncertről Pion István az alábbiakat írta: „A színpadhoz sem jutottam oda, annyian voltak (a tömegből szintén síró és pánikoló emberek híréről lehetett és lehet ma is hallani),

így sem a színpadképről, sem Rihanna fenekéről nem tudok frappáns jelzőkkel szolgálni,

csak arról, hogy a koncert onnan, ahol én álltam, kifejezetten rossznak tűnt, és mindössze hatvanakárhány percig tartott, a végén némi valódi énekkel.”

Rihanna a Pukkelpopon:


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »