Vittek Debrecenbe igazolt

Róbert Vittek a magyar bajnokságban szereplő Debrecenhez igazolt. A DVSC labdarúgócsapata ma hivatalosan is bejelentette a csatár érkezését saját honlapján.

 

“A DVSC leigazolta a 81-szeres szlovák válogatott csatárt, Róbert Vitteket, aki nyárig írt alá, de a szerződés értelmében a DVSC-nek lehetősége van a kontraktus időtartamát a klub érdekei szerint változtatni.

 

A 34 éves, 2010-ben vb-n is szereplő játékos mögött jelentős múlt van: a felnőttek között az 1999–2000-es szezonban mutatkozott be nevelőegyesületében, a Slovan Bratislavában, négy évvel később pedig felcsapott légiósnak. Megfordult Németországban (Nürnberg) és Franciaországban (Lille), majd 2010-től Törökországban játszott, az Ankaragücü, a Trabzonspor, az Istanbul Büyüksehir és a Belediyesi együttesénél futballozott.

 

Három évvel ezelőtt visszaigazolt a Slovanhoz, szerződése a nyáron lejárt, így szabadon igazolható volt” – közölte a dvsc.hu.

 

Vittek a DVSC mezében. Kép: rangado.hu

 

Az utóbbi időben sorozatos sérülések miatt kevés játéklehetőséget kapó Vittek nem az első szlovák játékos, aki a magyar bajnokságba igazolt. Korábban többek között Stanislav Šestákot, az előtte Zsolnán majd Bochumban játszó csatár igazolt a Ferencvárosba.

 

Körkép.sk

 

Nyitókép: Nemzeti Sport


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »