Visszavonul a Barca csillaga a válogatottól

Gerard Piqué a 2018-as oroszországi világbajnokság után nem akar többet a spanyol labdarúgó-válogatottban szerepelni. A Barcelona védője az állandó kritikákkal indokolta meglepő bejelentését.

Ez nem egy spontán döntés. Már sokat gondolkodtam erről. Én mindig mindent megtettem Spanyolországért, de néhányan nem akarnak a válogatottban látni” – nyilatkozott a 29 éves játékos az Albániában 2-0-ra megnyert vasárnapi vb-selejtező után.

Gerard Piquét a spanyolok legutóbbi hazai mérkőzésén többször kifütyülték, mivel korábban kiállt Katalónia függetlensége mellett. Az albánok elleni meccsen a kritizálók szerint úgy tűrte fel mezének ujját, hogy a spanyol zászló nem látszódott. A védő szerint ez akaratlanul történt.

Piqué 85 meccset játszott a spanyol válogatottban, amellyel 2010-ben világbajnokságot, 2012-ben Európa-bajnokságot nyert.

Csatolt_cikkek: Olvasta már?A Barcelona egykori edzője vette át az amerikai csapatot – hivatalos!Bernd Storck: Bizonyítanunk kell!Rovatok: SportTelepülés: SpanyolországCímkék: sport, Spanyolország, spanyol labdarúgó válogatott, Gerard PiquéForrás: 

MTI


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »