Visszaütött egy nőnek, kirúgták a csapatból a Fradi kapusát

Visszaütött egy nőnek, kirúgták a csapatból a Fradi kapusát

A Bors úgy tudja, Jova Levente, az FTC cserekapusa a Raktár Bár nevű szórakozóhelyen keveredett balhéba november 12-én.

Jova és két barátja két nővel veszett össze, az egyik lány megütötte a kapust, mire ő visszaüthetett. A bulvárlap cikke szerint erre jöttek a bizonságiak és megverték Jováékat.

És ha ez még nem lett volna elég, az egyik lány később arra hivatkozott, hogy az egyik kezét be kell gipszelni, és SMS-ben azzal fenyegette a játékost, hogy ha nem fizet neki fájdalomdíjat, kitálal a sajtóban.

Jova inkább értesítette a klub vezetőit, akik felmentették az edzések látogatása alól, és közölték, kereshet magának új csapatot. Hétvégén a Vasas elleni mérkőzésen már a keretben sem volt. A játékos ügyvédje azt mondta, a lányok pénzt szeretnének csinálni a történetből, ezért zsarolják az ügyfelét, holott semmi bizonyíték nincs arra, hogy visszaütött volna. Az ügyvéd szerint a Fradi új játékosokat igazolna télen, ezért kerestek ügyet Jova eltávolítására.

A FradiMob szurkolói portál cikkében azt sejteti, hogy más is állhat a háttérben. A honlap azt írja, a klub vezetői régóta úgy gondolják, hogy Jova rendszeresen információkkal látja el a Kubatovékkal régóta harcban álló szurkolókat, így ez is közrejátszhatott abban, hogy ilyen könnyen kiadták a játékos útját.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »