Visszament tanítani a diákjaival hetyegő, munkáját nem végző hajdúnánási pedagógusnő – aláírásgyűjtés indult

Visszament tanítani a diákjaival hetyegő, munkáját nem végző hajdúnánási pedagógusnő – aláírásgyűjtés indult

Koláné Károlyi Andrea, a diákjaival hetyegő hajdúnánási pedagógusnő – akit egyik lovagja jól helybenhagyott – egy hónap táppénz után, március 8-án visszament tanítani, nagy felháborodást keltve ezzel a tanárok, diákok, szülők és helyi lakosok körében. Ezzel kapcsolatban aláírásgyűjtés is indult:


Rákattintva aláírható a petíció

Mint ahogy a petícióban olvasható, semmilyen következménye nem lett se a szexbotránynak, se a munkaköri kötelességek elhanyagolásának. Az első napokban még próbált teljesíteni a tanárnő, még órát is tartott, azonban a hét végére elfogyott a lendület, elkezdett újra a diákfiúk körül legyeskedni, és nem tartott órát, ugyanis tananyag leadása helyett telefonálgatott, órán töltötte ki a hónapok óta kitöltetlen naplóit, eltüntetve ezzel az ellene szóló bizonyítékokat, melyek alapján ki lehetett volna rúgni.

Vajon erről tudott az igazgatónő? Ő engedte meg, hogy tanítás helyett ezt tegye? Lett írásos nyoma, hogy utólag lettek a naplók kitöltve, vagy ezzel végleg eltüntettek minden bizonyítékot, hogy elkerüljék a botrányt? Esetleg a botrány eltusolásának köze van a közelgő igazgatóválasztáshoz? Vagy még mindig ilyen nagy a barátság köztük?

Sajnos a jogos kérdések megválaszolása nem is oly egyszerű egy következmények nélküli országban.

(Kuruc.info)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »