Villamossínen kerülte ki a dugót Kern András

Kern András előadásra igyekezett, amikor megbüntették a rendőrök, mert a dugóban állást úgy próbálta megspórolni, hogy felhajtott a villamossínekre – írja a Blikk

A lap azt írja, az eset még szerdán történt, amikor Kern a Rózsadombról a belváros felé igyekezve a Rómer Flóris utcából először szabálytalanul balra kanyarodott ki a Margit körútra, majd a villamossíneken elindult a Margit híd felé.

A Margit körútra egy másik utcából kikanyarodó rendőrök persze kiszúrták Kern sportkocsiját, a nyomába eredtek, majd már a pesti oldalon, a Képviselői Irodaháznál megállították a színészt.

Kern András, aki már a Margit körútra kikanyarodva vétett a szabályok ellen a Blikknek elismerte, hogy szabálytalan volt, de mint mondta,

“darabokra van szedve a város, máshogy nem lehet közlekedni. Órákkal korábban el kell indulni, ha az ember nem akar késni.”

Esetleg megpróbálhatna villamossal járni, az ugyanis sosincs dugóban, ráadásul még gyorsabb is. Kivéve persze, ha jön valaki és ráparkol a sínekre, vagy forgalmi sávnak használja azt.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »