Villamos alá lökte a nőt, mert elé furakodott a megállóban

Az elmeorvos szerint a budapesti férfi beszámítható volt, amikor a villamos elé lökte az asszonyt. A nő szörnyethalt.

A 41 éves férfi 2014. augusztus 1-jén hátba rúgott egy 74 éves, csomagokat cipelő idős nőt a 4-es és 6-os villamos megállójában a Margit híd budai hídfőjénél. A nő a sínekre esett, és elgázolta a villamos. Az asszony olyan súlyosan megsérült, hogy még a helyszínen meghalt. A férfi el akart menekülni a helyszínről, de a megállóban várakozók visszatartották – írja az MTI.

A férfi nem sokkal az eset előtt szabadult feltételesen, mert sorozatban követte el a rongálásokat, garázdaságokat, de egy elmeszakértő szerint beszámítható volt a nő megölésekor. A gyilkos ügyvédje szerint viszont a férfi tudatzavaros és személyiségzavarban szenved.

A férfi az eljárás során elismerte, hogy bántani akarta a nőt, mert befurakodott elé, de azt állítja, nem akarta megölni, sőt, amikor az adrenalintól kijózanodott, maga próbált meg segíteni a villamos alá szorult asszonynak.A férfit most jogerősen 18 év fegyházra ítélte a Fővárosi Ítélőtábla.

Rovatok: KékfényTelepülés: MagyarországCímkék: kékfény, krimi, brutális gyilkosság, szándékos emberölés, szándékos bűncselekményForrás: 

MTI


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »