Világbajnok testépítő akadályozta meg a cigányok tombolását – három elkövetőt keres a rendőrség

Világbajnok testépítő akadályozta meg a cigányok tombolását – három elkövetőt keres a rendőrség

A városi rendészek és Kathi Béla, világ- és Európa-bajnok testépítő közbelépése kellett ahhoz, hogy ne történjen tragédia Siófokon, amikor egy több fős cigány társaság tömegverekedést kezdeményezett a város egyik szórakozóhelye előtt.

A police.hu információi szerint a Siófoki Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el csoportosan elkövetett garázdaság gyanúja miatt.

A siófoki Petőfi sétányon 2016. június 19-én 3 óra körül egy szórakozóhely előtti területen többen összeverekedtek, amely során két fő szenvedett sérüléseket.

A rendőrök még három gyanúsítottat keresnek, akiknek megtalálásában a lakosság segítségére is számítanak.

Őket keresik

Kolompár Csaba (33 éves, enyingi lakos)

 

Rafael Andor (35 éves, enyingi lakos)

 

Rafael István (31 éves, tápiószentmártoni lakos)

Hírdetés

 

A körözött személyek ismeretlen helyen tartózkodnak, aki látja őket, kérjük értesítse a rendőrséget!

A Siófoki Rendőrkapitányság mindhármuk ellen elfogatóparancsot adott ki.

Az incidensnek Kathi Béla, világ- és Európa-bajnok testépítő is szemtanúja volt, aki ismerőseivel közbe is avatkozott, és fellépésüknek köszönhetően nem történt nagyobb baj.

Facebook-bejegyzése szerint így eszkalálódott a helyzet:

„Mellettünk az egyik edzőtermem vendégét akit látásból jól ismertem, szimpatikus, normális sportoló srácot egy nagyon sok fős enyingi banda aki folyamatosan problémákat okoz megtámadta. 1 főt!”

„Segítségükre siettünk verekedési szándék nélkül, próbálni megmenteni a helyzetet jelenlétünkkel. 2 másodperccel később ütlegelni kezdték a barátom és az ismerősöm. Próbáltuk megoldani a helyzetet, a siófoki rendészek is segítségünkre siettek. Ezúton is mindent köszönök nekik!”

Meghökkentő és egyben felháborító, hogy egy napig magát Kathit is körözte a rendőrség, miután ismert emberként valaki őt nevezte a balhé egyik fő résztvevőjeként.

A sportember végül tisztázta magát az alaptalan vádak alól, és természetesen lekerült a körözött személyek listájáról.

A bejegyzése alatti kommentek tanúsága szerint az elkövetők annak a hírhedt Rafael-klánnak az épp szabadlábon lévő tagjai közül kerültek ki, akik jelenlétükkel sorra keserítik meg a siófokiak mindennapjait, és veszélyeztetik a város békéjét.

Mindezt a pintéri, „kéthétalatt rend” kellős közepén…


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »