Videón az Örs vezér terén verekedő fiatalok

Térfigyelő kamerák rögzítették, ahogy négy fiatal bántalmaz egy férfit a X. kerületben.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága eljárást indított csoportosan elkövetett garázdaság bűntettének gyanúja miatt két budapesti fiú, valamint két ez idáig ismeretlen társuk ellen – írja a Police.hu.

Az aluljáróban rugdosták meg

Négy fiatal 2016. szeptember 22-én 1 óra 15 perc körül bántalmazott egy férfit a Budapest X., Örs vezér téri aluljáróban. A 16 éves és a 17 éves fiatalok többször megrúgták a sértettet, miközben kiabáltak vele. Kettejüket menekülés közben az aluljáróból kiérve a rendőrség elfogta, majd a X. kerületi Rendőrkapitányságra előállították őket. Másik két társuk elfutott a helyszínről, beazonosításuk jelenleg is zajlik.

A másik fiú rövid barna hajú, átlagos testalkatú. Arcát az elkövetéskor fehér sállal takarta el, zöld, rajta fehér feliratú szabadidőfelsőt, fekete térdnadrágot és zöld sportcipőt viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható fiúkat felismeri, azok hollétéről, tartózkodási helyéről vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemi információval rendelkezik, hívja a 06-1-263-7200 telefonszámot, az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámát, a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó számok valamelyikét.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »