Videofelvétel jelent meg az ukrajnai rendőrgyilkosságról

Az interneten közzétettek egy videót, melyen látszik Artem Kutusev ukrán járőr meggyilkolása.

Video of xbQpfeEcZKM

Az ukrajnai Dnyipro városában szeptember 25-én két járőr közlekedési szabálysértés miatt megállított egy gépkocsit, melynek sofőrje lövéseket adott le a járőrökre. Ennek következtében az egyik rendőr a helyszínen, a másik rendőrnő a műtőasztalon vesztette életét.

A gyilkossággal Olekszandr Puhacsovot gyanúsítják, aki korábban a Tornado elnevezésű önkéntes katonai egységben szolgált. A férfit más bűncselekmények miatt is körözték – adta hírül a Golos.ua.

A gyanúsítottak letartóztatták, ám nem vallotta be bűnösségét, sőt azt állítja, hogy Puhacsov nem is az ő vezetékneve. A férfi hamis személyigazolvánnyal jelentkezett egy kórházba, az orvosok pedig értesítették a rendőröket.

A közösségi hálózaton publikált videón pontosan látszik, hogy Puhacsov beszélni próbált a rendőrökkel, hogy ne jegyzőkönyvezzék a szabálysértését, s engedjék el őt. Amikor a rendőrök visszautasították a férfi kérelmét, lövöldözni kezdett. A vérző rendőr még érkezett megsebesíteni a támadót, ennek köszönhetően kapták el a gyanúsítottat.

Rovatok: KékfényTelepülés: UkrajnaCímkék: videofelvétel, rendőrgyilkosság, ukrán rendőrség, Ukrán Nemzeti Rendőrség, gyilkosság, kékfény, bűnügy, Ukrajna, ukrajnai hírekForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »