Video: Patrubány Miklós müncheni előadása

Video: Patrubány Miklós müncheni előadása

November 17-én a Müncheni Magyar Főkonzulátus előadótermében szimpózium zajlott, amelyetlevélben üdvözölt Beate Merk bajor államminiszter és Orbán Viktor miniszterelnök, és amelyen Patrubány Miklós felvázolta az új Európát, ahogyan azt a Magyarok Világszövetsége ajánlja, és amelynek alapja a Szent Korona Országa.

 

 

A Magyarok Világszövetsége elnökének előadása ide kattintva tekinthető meg.

  Korábban írtuk: Patrubány Miklós Münchenben – Ajánlatunk Európának: A Szent Korona Országa

MVSZ Sajtószolgálat

9418/171124

 

Támogassa személyi jövedelemadójának 1%-val a Magyarok Világszövetségét!

 

A Magyarok Világszövetsége jogelődjének tekinti a Kossuth Lajos, Klapka György és Teleki László által 1859-ben Párizsban életre hívott Magyar Nemzeti Igazgatóságot.” (Alapszabály)

 

A Magyarok Világszövetségének létértelme abból fakad, hogy a magyar nemzet a XX. század két világháborúja következtében szétszakítottságban él, és a kommunista, majd a globalizációs és uniós erőtérben a magyar állam államközi egyezmények alávetettségében működik. (Alapszabály)

 

A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

 

A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.

 

Az MVSZ Sajtószolgálat közleményei olvashatóak a www.mvsz.hu honlapon is. Hírlevelünkről való leiratkozáshoz, küldjön üres levelet a sajtoszolgalat@mvsz.hu címre, amelynek tárgy-rovatában mindössze ennyit közöl: Leiratkozás.


Forrás:egipatrona.hu
Tovább a cikkre »