Vezető amerikai gyermekgyógyász: a transzgender ideológia hatalmas kárt tesz a gyerekekben

Vezető amerikai gyermekgyógyász: a transzgender ideológia hatalmas kárt tesz a gyerekekben

THE DAILY SIGNAL

Michelle Cretella, a cikk szerzője, az Amerikai Gyerekgyógyászok Kollégiumának elnöke.

Olyan cikket írt, amelyben leleplezi, hogy az eszement balliberális transzgender (transznemű) politika nem csak az amerikaiakat támadta le meglepetésszerűen és a lepte meg a törvényhozókat, de behatolt a legártatlanabbak, a gyerekek életébe és ott – az orvos társadalom egy részének szomorú asszisztálásával – hatalmas károkat okoz nekik.

Cretella nem csak vezető gyermekgyógyász, de négy gyermek anyja is. 17 éven át klinikai gyakorlatot folytatott.

A tíz nyomtatott oldal terjedelmű cikkben nyolc pontban foglalta össze a transzgender ideológia hamis tudományosságát.

Hírdetés

Az első pont: az egypetéjű ikrek esete mutatja, hogy miközben 100 százalékosan megegyeznek DNS-ükben és mindenben azonosak, beleértve bőrszínüket, akkor hogyan van az, hogy ha a transzgenderizmus állítólag genetikai eredetű, ezen ikreknek csak a 28 százalékánál találták azt, hogy mindketten transzneműeknek azonosították magukat? Vagyis minimális a biológiai prediszponáltság, azaz a transzgenderizmus nem jelentkezik külső behatások nélkül.

Tehát tudománytalan állítás „veleszületett gender azonosságról”, „nőiesített” vagy „férfiasított” agyról beszélni. Egyszerűen mítoszról van szó, hogy egyes gyerekek születésüktől kezdve kényelmetlenül érzik magukat beleszületett nemiségükben.

A második pont: a pubertás előtti korú gyerekek 75 – 95 százaléknál azt tapasztalták, hogy tényleges biológiai nemük miatti  kezdeti „kellemetlen érzésüket” kinőtték.

És akkor a legutolsó pont: a nem- (gender) változáson orvosi beavatkozással átmentek esetében húszszor akkora az öngyilkossági arány, mint az átlag népességnél az adott országban. Ez vonatkozik Svédországra is, ahol az LGBT-tudatos országok közül az elsők egyike.

Azaz: hatalmas kárt tesz az orvos szakma a gyerekeknek, ha nemet változtat.

 


Forrás:lovasistvan.hu
Tovább a cikkre »