Veszettek lettek a szamárral szexelő ifjú marokkóiak – aztán ezek az őrültek is ide jönnének

15 fiatal fiú került szexuális kapcsolatba egy szamárral Marokkóban, ami egészen addig nem tűnt fel senkinek, míg a gyerekek nem kezdtek el furcsa tüneteket produkálni. A 7 és 15 év közötti srácok egymást rángatták bele a hülyeségbe, egymást utánozva kerültek szexuális kapcsolatba azzal a szamárral, amelyről
csak utólag derült ki, hogy veszett

Hírdetés

A szülőknek furcsa lett, hogy mind a 15 gyerek erőteljesen köhögött, majd ezt követően felszökött a lázuk és mindannyian nyáladzani kezdtek. Ehhez még pszcihés tünetek is párosultak, például indokolatlan feszültség, idegesség, sikítózás és inaktivitás, ezért nem meglepő módon úgy gondolták, hogy segítséget kell hívni.

Az egyik gyermek ekkor bevallotta az igazságot, amiből természetesen pillanatokon belül vezető hír lett a faluban, mindenki a gyerekeken, de főleg a szülőkön röhög. A fiúkat azonnal kórházba szállították, ahol megkapták a veszettség elleni oltásokat.

Ám az kiderült, hogy a nőstény szamárral orális szexkapcsolatot (is) létesítettek, ugyanis a veszettség állatról emberre kizárólag nyállal terjed, egyéb testnedvekkel nem – írta meg a MoroccoWorldNews.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »