Veszélyes őrület: a német szövetségi kormány fiatalkorú dzsihadistákat importál Irakból

Veszélyes őrület: a német szövetségi kormány fiatalkorú dzsihadistákat importál Irakból

Médiajelentések szerint a szövetségi kormány fiatalkorú, német útlevéllel rendelkező IS harcosokat kíván Németországba szállítani. A német külügyminisztérium azzal a követeléssel fordult az iraki kormányhoz, hogy az engedélyezze az érintettek kiutazását.

Az AfD (Alternative für Deutschland) frakcióvezetője, Alice Weidel figyelmeztetett a következményekre:

“Az iszlamista körök elleni legutóbbi razziák eredményeként kiderült, hogy az ellenőrizetlen tömeges bevándorlás párhuzamos társadalmak kialakulásához vezetett Németországban. Ezekben a berkekben – úgy tűnik – terroristák teljesen szabadon mozoghatnak. Ahelyett, hogy további veszélyeztetők bevándorlását megakadályoznák, a szövetségi kormány potenciális merénylők újabb generációjának felépítését szorgalmazza. Ezt nem gondolhatja komolyan a kormány! Ezt az őrületet meg kell állítani és helyette a határokat kell biztosítani, valamint a a németországi terror-mocsarat kiszárítani.”

A Gatestone Intézet szerint az IS megsemmisítő veresége után Irakban és Szíriában több ezer európai származású dzsihadista készül a hazatérésre. A nyugati kormányok gyakorlatilag vörös szőnyeget terítenek a fogadásukra. A brit kormány egy állami programot indított el a hazatérő dzsihadisták beilleszkedésére, munkalehetőségek kínálatával, remélve, hogy “normális életet” tudnak kezdeni. A svéd kormány tervei szerint lakást, munkát, képzést és financiális segítséget kapnának a visszatérő IS harcosok.

Forrás: philosophia-perennis.com

The post Veszélyes őrület: a német szövetségi kormány fiatalkorú dzsihadistákat importál Irakból appeared first on PolgárPortál.


Forrás:polgarportal.hu
Tovább a cikkre »