Verést és szurkálást is kilátásba helyezett a 16 éves rabló cigány – az "ismeretlen tettesek" adatlapjaival

Verést és szurkálást is kilátásba helyezett a 16 éves rabló cigány – az "ismeretlen tettesek" adatlapjaival

A Budapesti Rendőr-főkapitányság III. kerületi Rendőrkapitánysága rablás bűntett elkövetése miatt folytat eljárást egy csínytevő gerlepárocska ellen.

A Budapest III., Márton közben lévő futballpályán 2016. szeptember 9-én 17 óra körül egy 16 éves cigánygyerek, Demeter Ferenc Róbert elvette egy fiú telefonját, majd miután a sértett visszakérte, azzal fenyegette meg, hogy odahívja társait, megverik és megszurkálják. A fenyegetés után a cigánybűnöző-palánta – a rendőrség szerint "ismeretlen tettes", annak ellenére hogy közlik a nevét és a fényképét is – és a társaságában lévő lány elszaladt.

A nyomozás során megállapították, hogy a cselekménnyel gyanúsítható két személy: Demeter Ferenc Róbert 16 éves és Tejfel Olívia 17 budapesti lakosok.

A két "fiatalt" körözi a rendőrség. Felkutatásukra tett intézkedések eddig nem jártak eredménnyel.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a képen látható két személyt felismeri, jelenlegi tartózkodási helyükről vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelezze az itt található elérhetőségek valamelyikén.

Frissebb fényképek is találhatók az "ismeretlen tettesek" Facebook-adatlapjain, melyek alább elérhetők a képeikre kattintva.


A jelek szerint egy turbékoló gerlepárról van szó, akik a rablásban már jók, viszont az osztódással szaporodással el vannak maradva, hiszen ebben a korban már 3-4 Rikárdóval is szoktak büszkélkedni, de ami késik, nem múlik.

(Kuruc.info – Police.hu nyomán)

Nem ez volt ma az első "színes" hír:

Nem zavartatta magát a devecseri nő: a rendőrök szeme láttára akart ellopni egy kétkerekűt

A taszári védőnői tanácsadói irodából lopott telefont egy "kamasz"

Ékszertolvaj cigányokat keresnek


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »