Verésbe halt bele egy csecsemő Recsken – a legendás gyermekszeretet, ugye?

Halált okozó testi sértés miatt indítottak eljárást egy 19 éves recski nő és 21 éves élettársa ellen. A rendőrség szerint a fiatal szülők tehetnek két hónapos gyerekük haláláról.

Magyar Menedék - Sitchin

A csecsemőt csütörtök reggel szállították be egy recski orvosi ügyeletre – az Origo úgy tudja, a gyerek fejét sérülés érte, és alig kapott levegőt, a pár ezért is kért végül orvosi segítséget.

A csecsemő életét azonban nem már nem lehetett megmenteni. A rendelőből értesítették a hatóságokat, a kirendelt szakértő pedig megerősítette az elsődleges gyanút – a halált előidéző fejsebet idegenkezűség okozta.

A szülőket őrizetbe vették és kihallgatták, információink szerint mindketten beismerő vallomást tettek. A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság már kezdeményezte a két gyanúsított előzetes letartóztatását.

A Heol.hu úgy tudja, a csecsemőt már holtan vitték be szülei az orvosi ügyeletre, és arra hivatkoztak, hogy

gyereket kutyájuk lökte ki a babakocsiból, ez okozta fejsérülését. A lap információja ellentmond a rendőrségi tájékoztatásnak, ami szerint a gyerek még élt, amikor orvoshoz vitték.

A portál megkérdezte Recsk polgármesterét is: Nagy Sándor úgy tudja, a család ellen jelenleg is zajlik eljárás gyermekbántalmazás miatt, egy másik gyermeküket pedig elvették tőlük.


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »