Velük játszik a Fradi a Bajnokok Ligájában

A második selejtezőkörben lép pályára a magyar bajnokcsapat, méghozzá az albán Skënderbeu ellen. Már ha szerepelhetnek.

Cikkünk frissül!

Július 12-13-án és 19-20-án játsszák a Bajnokok Ligája selejtezőjének második körét, ahová már a Ferencváros is becsatlakozik, méghozzá idegenben kezd. Már ha az ellenfél szerepelhet a selejtezőben. A Fradi dolgát ugyanis nem egyszerűsíti meg, hogy az albán bajnokot eltiltották az európai porondtól, mert bundabotrányba keveredett odahaza. A Nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) csupán július 5-én vagy 6-án tárgyalja a csapat ügyét, így csak ezt követően dől el, hogy a Fradinak kell-e játszania a második selejtezőkörben, vagy meccs nélkül továbbmehet.

Az első körben a legkisebb európai focibajnokságok (Wales, Málta, Észtország, Andorra, Feröer-szigetek, Gibraltár, Örményország, San Marino) bajnokai csapnak össze, a párosítások győztesei folytatják a második körben.

A Ferencváros az UEFA-koefficiensek alapján a második selejtezőkor második legerősebb csoportjának nem kiemelt csapatai közé került. Így az alábbi ellenfelek közül kerülhetett ki az ellenfelük: APOEL (Ciprus), Legia Warszawa (Lengyelország), Ludogorec Razgrad (Bulgária), Asztana (Kazahsztán), Skënderbeu (Albánia, eltiltva, de a Nemzetközi Sportdöntőbíróság dönt ügyükről), Dinamo Tbiliszi (Grúzia).


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »