Végre valaki megszégyenítette a ballib médiacápákat

Az Egyesült Államok következő elnöke a Trump-toronyba invitálta a fősodratú amerikai médiumok vezetőit. A mintegy 40 meghívott médiafőnök azt hitte, megbeszélésre érkeznek és arra gondoltak, azt vitatják meg, hogy miként fognak majd privilegizált tájékoztatást kapni – írja a New York Post. A találkozó zárt ajtók mögött zajlott, a résztvevők megegyeztek abban, hogy a találkozó érdemi részéről nem beszélnek a nyilvánosság előtt.

A történtekről mégis kiszivárgott némi információ, és amit a nagy hatalmú vezetők kaptak, azt még legrosszabb álmaikban sem tudták volna elképzelni. A megbeszélésen Donald Trump először a CNN vezetőjéhez, Jeff Zuckerhez intézte keresetlen szavait: „Utálom hálózatát; ott mindenki hazudik és szégyellnie kellene magát”.

Ám a „tűzijáték” ezzel még nem ért véget, állítja egy forrás. A meghívottak egy nagy asztal körül foglaltak helyet és Trump többször is felemlegette, hogy: „Hazugokkal, csalókkal és becstelen médiaemberekkel ülök itt.”

Az NBC riporterei is kaptak rendesen, talán a legenyhébb megjegyzése az volt, hogy „rosszul” tudósítottak. A jelenlévő, szintén NBC-s, műsorvezetőnek Martha Raddatznak pedig a szemére vetette, hogy sírt, miután kiderült, hogy Hillary Clinton vesztett.

A ledöbbent médiavezetők közül egyedül talán a CBS reggeli műsorvezetőjének volt egy kis vér a pucájában, és egyszer visszakérdezett: „Mit javasolsz, hogyan működjünk együtt veletek?”

Az egyik a találkozóról beszámoló forrás szerint, a résztvevők, úgy kommentálták a megbeszélést, hogy teljes katasztrófa volt. A legsarkosabb vélemény szerint: „Olyan volt, mintha egy kib…ott kivégző osztag előtt állnánk.”

Trump szóvivője szerint ugyanakkor a találkozó jól sikerült.

Update: Közben a The New York Times (nytimes) vezetőjével mára beharangozott találkozót Donald Trump lemondta. A Twitteren így indokolt: ”Lemondtam a mai találkozót, mivel az nytimes részéről az utolsó pillanatban megváltoztatták az időpontot és a körülményeket. Ez nem volt szép!”

Következő twittjében úgy fogalmaz: „Lehetséges, hogy létrejön a találkozó az nytimes vezetőivel, annak ellenére, hogy ők pontatlanságokat közölnek velem kapcsolatban, és csúnyán beszélnek rólam.”


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »