Végre valahára valaki megelégelte a provokációt, és elkezdte a nagytakarítást a Szabadság téren – a zsidók szerint nem marad válasz nélkül

Pénteken egy, a főváros köztisztaságáért aggódó honfitársunk megkezdte a Szabadságról elnevezett, mégis hazánk megszállóinak emléket állító terén lévő undorító szemétkupac eltakarítását. Az "Eleven Emlékmű" részleges eltakarítása a zsidók szerint "nem marad válasz nélkül".

Mint ismeretes, a kormány a szovjet megszállás emlékművének eltakarítása helyett, annak kompenzálása céljából, tehát gyáván, inkább még egy emlékművet építtetett a Szabadság térre, a német megszállás áldozatainak emlékművét. A hibát ott követték el, hogy a kiengesztelni kívánt "áldozati kör" nem ismer bocsánatot, minden meghunyászkodás csak felsőbbrendűségi gőgjüket erősíti. Ezért a "performansz" szervezői (pl. a havi másfél millióért Lázárnak tanácsokat osztogató pufajkás Zoltai lánya) "hálából" a műalkotás 2014. július 20-i átadása óta gyűjtögetik annak szomszédságában az "olyan személyes tárgyakat, amik a német megszállás borzalmaira emlékeztetik őket", magyarról magyarra lefordítva: szemétlerakónak használják a teret, tudván, hogy gusztustalanságaikat senki nem meri még megérinteni sem (sőt, a szenny még rendőri őrizetet is kap!), ráadásul még álbűntudatot is kelthetnek a gazdanép arra fogékony rétegében.

Pénteken végre valahára megelégelte valaki a provokációt , és elkezdte a rendrakást.

Egyébként a zsidók Fb-oldalukon azzal fenyegetőznek, hogy a "sajnálatos esemény" "nem marad válasz nélkül".

Amint az az alábbi képeken is látható – bár a megkezdett nagytakarítás maximális tiszteletet és őszinte elismerést érdemel -, akad még eltakarítani való szenny a Szabadság téren.

(Kuruc.info)

A zsidóterror már botlat is kővel – ideje lenne visszabotlatni

A Szabadság téri lényeg – a jelképfürdő újabb világméretű magyarverő ököl lett

Eleven kérdések: származás vagy politikai nézet alapján lehet szemétdombot építeni a Szabadság térre?

Már napok óta nem volt szoborbotrány hazánkban, ezért újra kimennek ajvékolni a Szabadság tér teleszemetelői

Sötétedésig üvöltött a Szabadság téri emlékmű előtt egy bájos szabadelvű művésznő

Bíróság: közterületen ajvékoló zsidók számára nem kötelező engedelmeskedni a rendőri felszólításnak


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »