Véget vetne a Jobbik a Fidesz migránsbizniszének és a lakosság riogatásának

Véget vetne a Jobbik a Fidesz migránsbizniszének és a lakosság riogatásának

Mint arról beszámoltunk, a Bevándorlási és Menekültügyi Hivatal adatai szerint soha annyi oltalmazotti státust nem osztottak még ki, mint 2017-ben. Tavaly 271 személy részesült belőle, idén már 866-nál tartunk. A befogadottstátuszt kapók száma tízszerese a tavalyinak.

Jakab Péter, a Jobbik szóvivője sajtóközleményben reagált az adatokra.

Mint írja, Orbán már nemcsak a gazdag, de a szegény migránsokat is beengedi: a Rogán-kötvénnyel érkező 20 ezer gazdag migráns mellett idén ezer szegényet is befogadott a kormány, megkétszerezve a tavaly beengedettek számát.

Hírdetés

„Pedig mindennek van határa: az országnak is, és az arcátlanságnak is. Orbán Viktor egyiket sem ismeri: Soros-tevvel riogatja az embereket, miközben eddig egyetlen párt, a Fidesz telepített be migránsokat Magyarországra. Mint látjuk, egyre többet”

– fogalmaz Jakab.

A Jobbik azt ígéri, 2018-ban véget fog vetni mind a Fidesz migránsbizniszének, mind a lakosság hiszterizálásának. „Amíg a Fidesz csak megélni akar a menekültkérdésből, mi meg akarjuk oldani. És meg is fogjuk. Magyar szívvel, józan ésszel, tiszta kézzel” – zárul a közlemény.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »