Vége! 22 év után válik Kokó és felesége

SportMagyarország

Az olimpiai, világ-, és Európa-bajnok bokszló és párjának kapcsolata kihűlt, ezért hozták meg a fájdalmas döntést, amelyhez nincs köze harmadik szereplőnek – írja a Kiskegyed.

 Azonban a sportoló már megtalálta új szerelmét.A két gyermek és több mint két évtizedes együttlét után véget ér Kovács „Kokó” István (45) és neje, Krisztina párkapcsolata. A Bors információi szerint a bokszoló már elköltözött otthonról.

Azonban hamarosan vesznek egy házat, ahova felesége beköltözhet. Kokó addig is rendszeresen hazalátogat, és ha volt felesége elfoglalja új otthonát, akkor a sportoló visszatér az egykori közös otthonukba.

– A hír sajnos igaz, de egyikünk sem kíván erről nyilatkozni sem most, sem a későbbiekben – mondta Kovács szűkszavúan a lapnak.

A manapság televíziósként, a Fradi TV műsorvezetőjeként, valamint Bokszvilágszervzet (WBO) ellenőreként dolgozó sportoló és kedvese januárban döntöttek úgy, hogy véget vetnek kapcsolatuknak, amely az 1989-es eljegyzéssel kezdődött, majd az 1994-es esküvővel folytatódott. Két fiuk van, a 21 esztendős Bence és 18 esztendős Gergő.

Állítólag évekkel ezelőtt romlott meg Kokó házassága, amikor a bokszolás után aktívan sportolni, futni és triatlonozni kezdett.

Kovácsnak az elköltözése óta van is már új kapcsolata, de ez még nagyon friss történet, nem tudni, lesz-e belőle komoly hosszú távú kapcsolat.

View the full image Forrás: Kiskegyed


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »