Védelmi pénz

Ideje lenne már eldönteni, hogy milyenek az Európát megszállni szándékozó migránsok. Tudom, sokfélék, ám mivel nem egyenként, hanem tömegesen kellene befogadni őket, általánosságban kell véleményt alkotni róluk, ahogy ők is nagy egységes egyetértésben nézik hülyének egész Európát. Egyes meghatározó és mindig mindent jobban tudó vélemények szerint – főleg liberálisok, baloldaliak és baloldali liberálisok vallják ezt – a bevándorlók kedvesek, kulturáltak, illemtudók, visszafogottak, fegyelmezettek, jól képzettek, szorgalmasak, alig várják, hogy beilleszkedjenek új hazájuk társadalmába, érkezésük haszon, nyereség és áldás a fogadó ország számára. Ha ez így van, akkor boldogok, elégedettek, büszkék lehetnek azok az országok, ahová ezek a drága emberek oly nagyon igyekeznek tömegesen benyomulni. A másik oldalon – elsősorban a jobboldaliak tartoznak oda – úgy tapasztalták, hogy a migráns csoportok viselkedéséhez képest a tatárdúlás afféle jószolgálati segélyakciónak minősülne. Márpedig, ha a jobboldalnak van igaza, akkor miféle ideológiai vagy morális alapon kellene a migránsokat válogatás nélkül beengedni és letelepíteni?

Azt pedig végképp nem értjük, hogy a művelt Nyugat reprezentánsai miért akarnak egy csomó migránst ránk tukmálni. Ha olyan aranyosak, mint ahogy mondják, örvendezzenek nekik ők, úgyis mindegyik hozzájuk óhajtozik, ha pedig olyan elviselhetetlenek, mint amilyennek többnyire mutatják magukat, akkor ne jöhessenek se ide, se oda, aki mégis itt van, azt is haza kell küldeni, nem pedig gazdasági problémákkal küszködő országokba kényszeríteni őket, amire a legkevésbé sem vágynak sem az őslakosok, de még a betelepülők sem. Az pedig egyenesen beteges, hogy az európai kultúrát megtagadni, lerombolni, megsemmisíteni vágyó, a befogadók közösségeit bomlasztó, fizikailag megtámadó, a lakosságot gyalázó, bántalmazó, a rendet semmibe vevő, felrúgó, a terrorizmusnak utánpótlást biztosító tömegek befogadását valami hagyományos európai, keresztény (ők, akik a kereszténységet mindennél jobban gyűlölik) értéknek mondják, amelyet a közös Európában akár erővel is érvényre kell juttatni. Ennek szellemében folyamatosan listákat készítenek, hogy melyik ország hány migránst köteles befogadni – olyan alakokat, akik az őket szívesen látó országokba is rombolni mennek, olyan általuk soha nem hallott helyeken, mint Szlovákia vagy Magyarország, vajon mihez kezdenek sértett agressziójukkal. A migránsok csak néhány kiválasztott nyugati országba akarnak menni, a skandináv szociális rendszer már snassz nekik, az EU fejesei mégis azokat az országokat fenyegetik különböző szankciók alkalmazásával, amelyek nem kérnek sem az átcsörtető tíz- és százezrekből, sem a kvóták alapján hozzájuk vezényelt kényszer-betelepülők ezreiből.

De az egyes népeknek nincs joguk önállóan eldönteni, fogadnak-e migránsokat vagy nem. Az Európai Bizottság legutóbb azt találta ki, hogy az országok – amelyek nem akarnak menekülteket befogadni, migránsonként 250 ezer euró „szolidaritási hozzájárulást” kötelesek fizetni. Miféle Habonyaik lehetnek ezeknek ott, az Európai Bizottságban, akik ilyen ernyedt elméjű tanácsokkal tudnak szolgálni? Ez a legprimitívebb maffiamódszer. Az kér védelmi pénzt a vállalkozóktól, s aki nem fizet, annál megjelennek a verőemberek, és porrá zúzzák az üzletét. Az EB különböző államoktól követel védelmi pénzt, ha azok nem akarják, hogy megjelenjenek náluk a migránsok, és szétverjék az országot.

Ennek a cikknek a nyomtatott változata a Magyar Nemzetben jelent meg. A megjelenés időpontja: 2016. 05. 10.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »