Védelmi Minisztérium: Oroszország továbbra is haditechnikát szállít a szeparatistáknak

A szeparatisák ellenőrzése alá tartozó Sznyizsne településre Oroszország továbbra is tankokat, páncélozott járműveket és teherautókat szállít – írta az Ukrán Védelmi Minisztérium hírszerzési főosztálya a Facebook közösségi portálon.

Rendszeresen fegyvereket, katonai felszereléseket, üzemanyagot szállítanak a szeparatistáknak. Oroszországból Rovenyki településre 12 üzemanyag és kenőanyag tartály (600 tonna), Sznyizsne településre pedig 8 darab T-80 típusú tank, 10 páncélozott jármű és 5 teherautó érkezett – tudatja az UNN hírügynökség a Védelmi Minisztérium hírszerzési főosztályának adataira hivatkozva.

Csatolt_cikkek: Olvasta már?:Levágott fejjel találták meg a kelet-ukrajnai szakadár vezér merénylőjétAz ukrán hírszerzés szerint civilek közé lövettek a kelet-ukrajnai szakadárokDonbászon a szeparatisták az Ukrán Nemzeti Gárda hat fegyveresét tartják fogságbanRovatok: BelföldTelepülés: UkrajnaCímkék: Kelet-Ukrajna, szeparatisták, kelet-ukrajnai szakadárok, szakadárok, Oroszország, ukrán válság, Ukrajna, ukrajnai hírekForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »