Vasárnap döntöttünk: Magyarország a magyaroké – a MÖM vezetője a népszavazásról

Bár nem tisztem, de szeretném megnyugtatni azokat az ismerőseimet, akikben a népszavazás „eredménytelensége” rossz érzéseket ébresztett, hogy tegnap vált egyértelművé, a magyar társadalom végre egységes álláspontot képvisel pártállástól függetlenül egy adott kérdésben.

Október 2-án, egy eddig soha nem látott társadalmi akarat mondta azt (attól függetlenül, hogy a kérdés nem is arról szólt), hogy nem akar bevándorlókat az országba. Innen kezdve az aktuális kormány nem kétharmaddal, hanem gyakorlatilag száz százalékos támogatással és elvárással köteles megvédeni Magyarországot a bevándorlóktól!

Egy olyan kérdésben formált több mint hárommillió ember egységes véleményt, amelyet igazából a saját bőrén még soha nem tapasztalt meg. Ebben, a mondhatni agyonmanipulált fogyasztói társadalomban, ez az eredmény a rendszerváltás óta történt szavazásokat toronymagasan felülmúlja.

Teljesen mindegy, hogy melyik párt milyen oldalról magyarázza az eredményt és teljesen mindegy, hogy Brüsszelből hogyan értékelik azt! Meg fogjuk védeni Magyarországot a bevándorlóktól és előbb vagy utóbb, de ki fogjuk söpörni a hazaárulókat is az országból.

Ne feledjük, nekünk, a mostani aktívkorú generációnak kell újraéleszteni azt a nemzeti összefogást, amelyet az elmúlt évtizedekben tudatosan és módszeresen szétromboltak. Tegnap egy újabb, és nem is kis lépést tettünk meg ebbe az irányba.

Közép-Európa, és annak központjában a Kárpát-medence lesz az a terület, amely az előttünk álló világméretű összeomlás közepette a túlélés, az értékmegőrzés, majd a megújulás bölcsője lesz.

Meg fogjuk védeni azt, ami évezredek óta a miénk, mert Magyarország a magyaroké!

László Attila
a Magyar Önvédelmi Mozgalom országos vezetője


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »