Várhegyi Attilának: szüntesse meg végre a kormány külpolitikájának közszolgálati aláásását!

Várhegyi Attilának: szüntesse meg végre a kormány külpolitikájának közszolgálati aláásását!

Tisztelt Várhegyi Úr!

Gondolom, nincs vita a tekintetben, hogy Önnek milyen befolyása és szava van a közszolgálati adóknál.

Így a Kossuth adón hétköznap 12:30-tól hallható „Ütköző” című műsort illetően is.

Ha ott belpolitikáról van szó, a meghívottak esetében érezhető, hogy Ön jóváhagyásával, illetve ajánlásával vannak ott.

És azok a műsorok nagyon jók, hiszen nincsenek ott a kizárólag hazugságból táplálkozó és csak a zavarkeltésnek élő balliberális „szakértők”, akik egyetlen célja a viszálykeltés.

Ön viszont egyáltalában nem figyel az ott elhangzó külpolitikai műsorokra, ahol egyebek között ömlik az olyan mértékű oroszellenes zsigerpropaganda, amelynek uszítása még az amerikai papagájkommandós fősodratú médiában ily mértékben nem található, és szinte csak a neokonzervatív (neokon) Washington Free Beaconban és társaiban lelhető fel.

Hírdetés

Egyszerűen elképesztő az a mérték, ahogyan ott igen kontraproduktívan a kormánynak azt a nagyon egészséges külpolitikáját ássák alá az oda meghívottak, hogy tartsunk fel mindenkivel jó kapcsolatokat.

Vajon az Ütközőbe miért hívják beteges gyakorisággal azt a transzatlantisa-neokon Gyarmati István „külpolitikai szakértőt”, aki megszólalásaiban folyamatosan ezt a vonalat képviseli?

Kérem, hallgasson bele tegnapi szereplésébe, amikor a beregszászi ultrák felháborító, az ott élő őshonos magyarokat megfélemlítő, vandalizmusáról volt szó.

Gyarmati olyanokat mondott, hogy ha azon az oroszok nevetgélnek (honnan tudja?), akkor az „minimum jól jön nekik,  és ha jól jön nekik, akkor miért ne támogatnák őket”, majd azt mondta, hogy a „kinek jó” elvén, miért ne szervezték volna azt és hasonló megmozdulásokat  az orosz titkosszolgálatok.

Hasonló véleménysorozatát azzal zárta, hogy Oroszország „feszegeti Európa határait”.

Vagyis ebből a hallgató azt szűri le, hogy kormányunknak nagyon is meg kellene fontolnia jelenlegi Oroszország-politikáját és hogy – az ott elhangzó egyebek alapján is – tulajdonképpen ez a kijevi kormány nem is olyan rossz, még a nyelvtörvényt illetően sem.

Kérem, figyeljen erre,  ugyanis a hallgatók azt hiszik, a közszolgálat a kormányhoz közelálló álláspontot képvisel és nagyon nem szerencsés, ha a Gyarmati-féle uszítás, békétlenségre szítás ül meg a fejekben.


Forrás:lovasistvan.hu
Tovább a cikkre »