Vardy kikosarazta az Arsenalt

Vardy kikosarazta az Arsenalt

Úgy tűnik, a nyár egyik nagy átigazolása a dugába dőlt, ugyanis a BBC információi szerint Jamie Vardy elutasította az Arsenal ajánlatát, és a következő szezonban is marad a Leicester City gárdájában.

Az Arsenal mindent megtett annak érdekében, hogy az új idénytől a soraiban tudhassa a jelenleg az Európa-bajnokságon a walesieknek gólt is rugó Jamie Vardyt. A bajnoki címet szerző Leicester City csatárának ugyanis volt egy pont a szerződésében, hogyha valaki kifizeti a 20 millió fontos kivásárlási árát, akkor viheti a játékost. Noha az Ágyúsok megadták volna érte ezt a pénzt – heti 120 ezer fontos fizetést kínálva –, a BBC úgy tudja, Vardy nem igazol sehova, hanem továbbra is a King Power Stadion lesz az otthona, és a Lecesterrel szeretne nagyot alkotni a Bajnokok Ligájában.

Persze a maradásban az is közre játszhatott, hogy jelenlegi klubja is megemelte a fizetését heti 100 ezer fontra. De az előző bajnoki szezonban 24 gólt szerző Vardynak most az Európa-bajnokság a fontos, és abban bízik, hogy a hétfői, szlovákok elleni utolsó csoportmeccsen helyet kap a kezdő tizenegyben.

– Ha mindent beleadok, akkor az az edzőnknek is szemet szúrhat, és esetleg úgy gondolja majd, hogy érdemes lesz engem az első pillanattól kezdve a pályán látni. De meglátjuk majd, hogy miként alakulnak a dolgok, a végső szót a főnök, Roy Hodgson mondja majd ki – jelentette ki Vardy.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »