Válogatott: jöhet Orbán megkoronázása Felcsúton?

Gyurcsánytól Vona Gáborig, Győzikétől Hajdú Péterig mindenki áradozik, egyetlen embert kivéve. Így reagált a magyar közélet a válogatott csoportgyőzelmére.

Elképesztő meccs volt. Ha ezt tudják ezek a fiúk, akkor a következő körben is továbbjuthatunk:) gyerünk magyarok! (Gyurcsány Ferenc, volt miniszterelnök)

Mi vaaaaaaan Ronaldoooo? Gooooool! (Hrutka János, volt válogatott labdarúgó)

A több kulcsembere – Kleinheisler, Nagy Ádám, Fiola, Kádár – nélkül felálló magyar válogatott fantasztikus mérkőzésen fantasztikus eredményt ért el a sztárokkal teletűzdelt portugál csapat ellen és CSOPORTELSŐ lett. Bár a saját szememmel látom, de nem tudom elhinni. És nem csak az hihetetlen, “ami” történik, hanem “ahogy” történik. Hit, koncentráció, fegyelmezettség, küzdés, csapatszellem és egy Európa-bajnok szurkolótábor. Bármi lesz a folytatásban: köszönjük!  (Vona Gábor, a Jobbik elnöke)

3-3. Csoportelső. Nagy-nagy gratula! (Mesterházy Attila, MSZP-s politikus)

Ez remek meccs volt! Kiváló teljesítmény, most kezdődik a valódi EB! Hajrá magyarok! (Botka László, Szeged MSZP-s polgármestere)

Szerintem ezután a csodálatos, 3:3 arányú magyar győzelem után már csak egyet tehet a hálás és boldog magyar nép. Egy emberként, egy gigantikus békemenet formájában levonul Felcsútra és azzal a lendülettel királlyá koronázza végre vitéz nagyfelcsúti Orbán Viktor Őfőméltóságát. Elvégre a felcsúti caesar megadta hűséges népének a cirkuszt. A kenyér és a demokrácia pedig már úgysem számít senkinek a Magyar Nemzeti Válogatott világrengető, turul szárnyon szárnyaló és a nemzeti együttműködés gránit alapzatán nyugvó döntetlenje… izé… akarom mondani győzelme után. (Dániel Péter jogász)

Széles Gábor Videoton-vezér, nagyvállalkozó csak megosztotta az egyik magyar gól után magában őrjöngő Ronaldóról készült GIF-et.

Küldünk egy stresszlabdát Ronaldónak. (G. Fodor Gábor, politikai elemző)

Csoportelső, csoportelső, csoportelső….(Török Gábor, politikai elemző)

Nem szeretem a focit! De, ahogy össze tud tartani a nemzet egy emberként, és ahogy tudunk örülni az mindenképpen példaértékű… Visszaadták a Hitet az országnak!!  (Gáspár Győző, televíziós celeb)

Csoportelsők vagyunk! Schobert Norbi elvesztetted a fogadást! Készítsd a konyhád és megyek enni hozzátok. (Demcsák Zsuzsa televíziós műsorvezető)

Velünk Isten és a Magyar szív! Még elsők és veretlen a Magyar Válogatott! Büszke Magyar vagy? Én igen! Lájkolom! És Te? (Schobert Norbi, tornász, üzletember)

Lemerült a telefonom, csak most tudok posztolni Lyonból! Szóval, elképesztő, hihetetlen, óriási, ahogy a fiúk ma este játszottak. Az EB eddigi legjobb meccse volt! Büszkén sétálok Lyon belvárosában magyar mezben!!!!  (Hajdú Péter, televíziós műsorvezető, producer)

Megy a szurkolás!!!! Hajrá!!!! Váááóóó, góóóól!!!! (Hosszú Katinka, világbajnok, Európa-bajnok úszó)


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »