Válaszra várva

Válaszra várva

A Fehérvár AV19 mellett két magyar csapat adta be csatlakozási szándékát az osztrák jégkorongbajnokságba, az EBEL-be. A DVTK Jegesmedvék kérelmét elutasították, a MAC Budapest csütörtökön kap választ.

Nem indulhat az osztrák jégkorongbajnokságban, az EBEL-ben a Mol-ligát, egyben a magyar bajnokságot megnyerő DVTK Jegesmedvék csapata, hiszen a nevezési procedúra során nem jutott be a harmadik körbe.

„A múlt hét közepén kaptam egy telefonhívást az EBEL egyik funkcionáriusától, amelyben megköszönte a jelentkezésünket, és közölte, hogy a nevezést elbíráló bizottság nem juttatta a csapatot a harmadik körbe” – mondta Egri Gergely, a DVTK Jegesmedvék csapatvezető menedzsere a Boon.hu-nak. A szakember elmondta, nem érte váratlanul a döntés a csapatot, amely a szlovák Extraligánál próbálkozik majd.

A másik magyar gárda, a MAC Budapest még vár a sorsára.

„Egyelőre annyit tudok mondani, hogy a második körön továbbmentünk, az EBEL vezetése ma tart ülést, és csütörtökön értesít bennünket arról, hogy indulhatunk-e az osztrák bajnokságban” – mondta az MNO-nak Majoross Gergely, a MAC Budapest vezetőedzője.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »