Válasz Novák Elődnek

Novák Előd egykori mozgalmárnak, frakciótársamnak  és ügyfelemnek – reagálva mai közleményére, annak az esélynek a tudatában, hogy a Jobbikhoz közeli médiumok esetleg ezt nem hozzák le, bár ezzel ugyanazt tennék, mint a Fidesz a közmédiában –  üzenem a következőket.

(Vona Gábor irányomban tett mai, mandiner.hu-n lejött minősíthetlen minősítésére nem reagálok, inkább lehetőséget adok neki arra, hogy visszavonja. Még időben. Egy hazafit nem talál, aki ezen szavainak  hitelt adna. Ezt is ő is tudja jól, de mégis ide jutott. Legyen ez most az ő baja.)

Hírdetés

1. Schiffer Andrásnak  már le kellett adnia az ügyvédi igazolványát, tehát nem lehettem volna aktív nemzeti jogvédő ügyvéd, ha országgyűlési képviselő maradok. Nem vagyok Papcsák, hogy ügyvédi irodám zsíros állami megbízásai után osztalékot vegyek fel. Egyéni ügyvéd vagyok. Ezt Te is jól tudod.  Te is láttad előnyét annak, hogy milyen védelmet tudok biztosítani nemzeti jogvédő ügyvédként. Emlékszel 2006. október 23-a délelőttre? Emlékszel, hogy védőként ki ment be Hozzád  miután rendőrbűnözők letepertek és elfogtak Téged a Nádor utcában és a Gyorskocsiba vittek? Emlékszel, hogy ki védett a koncepciós peredben, amelyben végül felmentettek és ezután kártérítést kaptál? Az EU-NEM plakátos ügyben ugyanígy. Folytassam?

tovább


Forrás:gaudinagytamas.hu
Tovább a cikkre »