Valakik előre tájékoztathatták a balliberális médiát

Valakik előre tájékoztathatták a balliberális médiát

A nézők viszont nyilvánvalóan nem egy kötözködő, cirkuszoló nő miatt jöttek oda, hanem hallgatni akarták Orbán Viktor beszédét.

Soros 444-blogja és Simicska Lajos portálja, az Index is aprólékosan számolt be arról, hogy Tusnádfürdőn, a miniszterelnök beszéde alatt egy fiatal nő fütyüléssel akarta megzavarni a beszédet, amit a rendezők nem hagytak és a provokátort kivezették – írja a Pesti Srácok portál.

Orbán Viktor beszéde alatt egy nő fütyülni kezdett, majd azt nem akarta abbahagyni, nem akarta odaadni a sípot sem a rendezőknek, akik földre vitték a botrányt okozó nőt, majd kivitték a rendezvényről. A nő feltehetőleg a közönséget akarta provokálni, de kifejezetten szerencséje volt a rendezővel. aki lényegében kimentette őt a tömegből.

Kósa Lajost később megkérdezték, hogy mit gondol az esetről, és a Fidesz frakcióvezetője azt mondta, hogy provokáció történt.

Nehéz ezt másnak tartani, hiszen a nő pontosan tudta: ezzel csak a nézőket, a hallgatókat idegesíti, a miniszterelnök távol volt, semmit sem hallhatott a fütyülgetésből. A nézők viszont nyilvánvalóan nem egy kötözködő, cirkuszoló nő miatt jöttek oda, hanem hallgatni akarták Orbán Viktor beszédét.

Az elgondolkodtató kérdés azonban az, honnét tudták az ellenzéki médiumok, hogy kit kell filmezni, hol az az egyetlen egy darab provokátor a tömegben?

Az Index egy egészen nevetséges videót hosszan mutogat: a riporter egyre erősebb kifejezésekkel kérdezi a nőt a hajhúzásról, majd egyenesen hazudik, mármint a kérdésével, amely így hangzik: nem baj, hogy így megvertek?

A nő azonban még a biztatásra sem mondja azt, hogy megverték volna.

Hírdetés

A 444.hu mellett természetesen a másik ellenzéki propagandaoldal, a 24.hu is vezető helyen foglalkozik azzal, hogy egy politikai rendezvényén a rendezők gyorsan kivezettek egy botrányt provokáló nőt.

Jól végezték dolgukat, hiszen egy pillanatra sem vesztették szem elől, előre tudták hol lesz, hol kell keresni – olvasható a pestisracok.hu-n.

Egy másik megvilágítás

A Hír TV szerint egy diplomata férje volt az a fotós, aki hátulról, a hajánál fogva rántotta le a földre azt az erdélyi magyar nőt, aki kifütyülte Orbán Viktort Tusnádfürdőn.

A videót az esetről itt tekintheti meg. 

Orbán Viktor beszédére sípolós tüntetést szerveztek, de végül csak a szervező ment el. A székely, de Budapesten élő nő sípolt, de azonnal el is hallgattatták a mellette állók, a miniszterelnöknek nem kellett megszakítani a beszédét.

A nőt többen a földre rántották, köztük a fotós is, majd a földön egy idős ember bele is rúgott. A nőt végül a kezét hátratörve egy biztonsági ember vezette ki.

A férfit kerestük, de nem vette fel a telefonját.

Orbán Viktor eközben arról beszélt, hogy ha a világon bárhol bántanak egy magyart, kell lennie egy piros lámpának, ami felvillan Budapesten.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »