Vakációs gyermekhét Tiszabökényben, másodszor

Isten szeret

A Tiszabökényi Református Gyülekezet szervezésében immár a 2. vakációs gyermekhét várta a kisebbeket és nagyobbakat a múlt héten, hogy ismételten halljanak Jézusról és megértsék a Szentírás örökérvényű üzenetét.

Az augusztus 8–12. között megrendezésre kerülő eseményre több mint 40 gyermek volt kíváncsi, közülük többen óvodás- és kisiskolás korúak. Hétfőtől péntekig lelkesen látogatták az alkalmakat, ahol a tanulás mellett bőven jutott idő a játékra, szórakozásra is. A hitoktató munkatársak érdekes programot készítettek elő, nem feledve, a kicsik igénylik az interaktív tevékenységeket is.

Az, hogy idén nyáron a második gyermekhétre jöhettek a település gyermekei és kísérőik, nagyban köszönhető Hunyadi Attilának, Máramaros-Ugocsa Egyházmegye esperesének, Illyés István gondnoknak és a gyülekezeti tagok támogatásának. A kitűzött cél ezután sem lesz más, mint Isten igéjének hirdetése minden lehetséges fórumon, különös tekintettel a legkisebbekre, ezért imádságban kérjük az Urat a további, a tiszaháti gyermekek körében végzett missziós tevékenység folytatására.

Bodnár Diána

Kárpátinfo hetilap évfolyama: Kárpátinfo hetilap 20. évf. 33. számRovat: BelföldTelepülés: Ukrajna›Kárpátalja›Nagyszőlősi járás›TiszakeresztúrCímkék: KárpátaljaTiszabökénykárpátaljai magyarságvakációs gyermekhétForrás: Kárpátinfo hetilap


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »