Vajna kiteszi Hajdú Péter szűrét

Vajna kiteszi Hajdú Péter szűrét

Kiszorul a TV2-ből Hajdú Péter produkciós cége, a Frizbi Entertainment Kft. – értesült a Népszabadság. A lap szerint Hajdú bulvár-talkshow-ja, a Showtime nem folytatódik majd a csatornán, ahol sokallják a gyártási költséget, főleg ahhoz mérten, miként teljesített a műsor tavasszal. A Frizbi Entertainmenttel nem hosszabbítják meg az Aktív gyártására kötött, év végéig szóló szerződést sem – írja a lap.

A TV2 kommunikációs osztálya nem kommentálta a híreket, csupán annyit közölt, hogy az őszi műsorokról később adnak tájékoztatást. Hajdú Péter azt mondta, a Showtime-ból további kilenc adást terveztek, de szerződést még nem írtak alá erről. A tévének opciós joga van berendelni a következő évadot, de még nem értesítették a döntésről.

Hajdú az induláskor nagyon bízott a Showtime sikerében, a Figyelőnek akkor azt mondta: ha bukik az új műsor, akkor visszavonul. Ehhez képest ugyan 850 ezren nézték az első adást, az utolsót már csak 600 ezren – ez a vasárnap esti közönség 17 százaléka a Népszabadság szerint. Méghozzá úgy, hogy a Showtime kezdése és az előtte futott A nagy duett kezdése között 1 millió néző pártolt el a csatornától.

A tévés kiszorítása azért is meglepő, mert Hajdú Péter jó kapcsolatot ápol a regnáló elittel, köztük a kormányközeli tanácsadóval, Habony Árpáddal. Házassága a hírek szerint megromlott Sarka Katával, de Hajdú gyermekeinek anyja Andy Vajna feleségével, Vajna Tímeával, valamint Rogán Antal feleségével, Rogán-Gaál Cecíliával ápol barátságot.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »