Vadásztőrrel gyilkolhatott a drogproblémákkal küszködő K. Bálint

A Blikk úgy tudja: a 20 éves lány gyilkosa drogoromlémákkal küzdött, azt egyelőre nem tudni állt-e tiltott szerek hatása alatt amikor elkövette tettét. Viviennel egyes információk szerint tíz késszúrással végzett régi ismerőse.

A Velvet megbízható forrásból arról úgy értesült, hogy a tegnapi és mai információkkal ellentétben nem megfojtották, hanem tíz késszúrással agyonszúrták M. Vivient. A lány még vasárnap hajnalban a Népligetnél található Liget Klubból tűnt el, holttestét szerdán Dabas határbán találták meg a rendőrök.

A fiú azután vált gyanússá, hogy vallomásban ellentmondásba keveredett és megpróbálta félrevezeti a nyomozókat.

Már hajnal volt, amikor telefonon találkozót beszéltek meg a gyanúsítottal, ezért a férfi gépkocsival elment a Népligethez és együtt indultak el Kakucsra. A lányt távozását szórakozóhely biztonsági kamerája még rögzítette.

A férfi már régóta szerelmes volt a lányba. Egyes információk szerint út közben összevesztek amin K. Bálint annyira feldühödött, hogy egy vadásztőrrel végzett ismerősével, a lány holttestét az erdőbe húzta, ott a kabátjával és ágakkal letakarta. A kést, a sértett táskáját a közeli patakba dobta, ezután pedig hazament. A Pest Megyei Főügyészség indítványozta a gyanúsított előzetes letartóztatását.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »