Vadászpuskával fenyegették meg a kárpátaljai határőröket Nevetlenfalunál

A határőrök lefegyverezték, megbilincselték egy agresszív férfit – jelentette az Ukrán Állami Határszolgálat sajtóosztálya.

A nevetlenfalui határőrök az államhatár menti térséget ellenőrizték, amikor a határ közelében felfedeztek egy szabálysértőt. A férfi, akikor meglátta az Állami Határszolgálat alkalmazottait, elkezdett menekülni, végül viszont elkapták. A férfi nem tudta igazolni magát.

Az igazi megpróbáltatás viszont ezután érte a határőröket, és a velük járőröző sorkatonákat – adta hírül a Zakarpatszkij Korrespondent.

Az eset helyszínére egy magyar rendszámmal rendelkező Mitsubishi Pajero típusú autó érkezett, melyből kiszállt a sofőr és vadászpuskával kezdte fenyegeti a határőröket. A szolgálatban lévő határőrök azonban nem ijedtek meg, lefegyverezték, majd megbilincselték az agresszív férfit.

Mint az kiderült, a két férfi a Nagyszőlősi járásban él. A szabálysértőket átadták a helyi rendőröknek, az esetet pedig jegyzőkönyvezték.

Rovatok: KékfényTelepülés: Ukrajna›Kárpátalja›Nagyszőlősi járás›NevetlenfaluCímkék: Nevetlenfalu, Ukrán Állami Határszolgálat, határsértés, Kárpátalja, kékfény, bűnügy, Ukrajna, ukrajnai hírekForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »