Vadaiék persze örülnek, hogy 13 évet kapott a "szélsőjobboldali terrorista"

Alább olvasható a gyomorforgató közleményük, melyből természetesen a "menekültek" sem maradhatnak ki.

A DK üdvözli a bíróság döntését – Már terroristája is van a szélsőjobbnak

A Fővárosi Törvényszék első fokon 13 év fegyházbüntetésre ítélte a terrorcsoport vezetésével vádolt Budaházy Györgyöt, a 2006-os puccskísérlet egyik aktív résztvevőjét. Az ítélethirdetésen a vádlott jobbikos támogatói, sőt a Jobbik EP-képviselője, Morvai Krisztina is részt vett. Ez az első alkalom, hogy ítélet született egy szélsőjobboldali terrorista ellen, aki robbantásokkal próbálta megfélemlíteni az akkori, baloldali kormány tagjait. A magyar jobboldal a mai ítélettel megkapta rég megérdemelt bizonyítványát, még ha a 2006-tól kezdődően erőszakos bűncselekményeket politikai alapon elkövető terrorcsoport ítéletére 10 évet kellett is várni.

A Demokratikus Koalíció üdvözli a Fővárosi Törvényszék döntését, ideje volt, hogy ítélet szülessen a szélsőjobb által elkövetett terrorcselekmények ügyében. A DK szerint az ügy rávilágít arra, hogy Magyarországon nem a háború elől menekülők, hanem az Orbán Viktor és Vona Gábor szárnyai alatt felnőtt erőszakos csoportok jelenthetnek terrorveszélyt.

Vadai Ágnes
Alelnök
Demokratikus Koalíció

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fvadaiagnes%2Fposts%2F1081086071981930&width=480&show_text=true&height=468&appId


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »