Üzentek Washingtonból

Üzentek Washingtonból

Már megint üzentek. Abból az országból, ahol egy Hillary Clinton és egy Donald Trump vetélkedik azon, hogy melyikük ülhet George Washington és Abraham Lincoln székébe. És ki üzent? A washingtoni Holocaust Museum. Mert miközben a zsidókat az összes muzulmán országból szinte az utolsó szálig kiűzték, és a muzulmánok már Európában próbálják pokollá tenni a zsidók életét – nem kis sikerrel – felmerült egy súlyos probléma: a magyar kormány kitüntetést adott Bayer Zsoltnak. Ezért felszólítják a kormányt, vegye vissza a kitüntetést (amire a törvény nem ad lehetőséget).

Próbáltam a múzeum honlapján kideríteni, hogy van e Külföldikitüntetésvizsgáló Főbizottságuk vagy valami hasonló testületük, vagy csak ad hoc testületeket hívnak össze ilyen vészhelyzetek esetén, de nem találtam semmilyen adatot. Nyilván az antiszemitizmus elleni küzdelem általános parancsa késztette őket erre a lépésre.

Bayer Zsolt nem hibátlan, nem is bűntelen. Némelyik hibáját és bűnét be is látta. De az írásai most csak ürügyül szolgálnak a 125. támadásra a magyar kormány ellen, az antiszemitizmus elleni harc zászlaját lengetve. Ez a harc fontos, csak ügyelni kellene a kettős mérce elkerülésére. Amikor Marjai Józsefet vagy Fekete Jánost tüntették ki, akik az Izraellel a diplomáciai kapcsolatot megszakító, a hitközséget III/3-asokkal tele rakó, Magyarországon palesztin és egyéb terroristákat képző és bújtató Kádár-rendszer magas rangú vezetői voltak, akkor nem szóltak.

Javasolom, a magyar kormány akkor válaszoljon erre a felszólításra, amikor már tisztázódott Hillary Clinton újonnan előkerült, az FBI elől eddig eltitkolt 15 ezer e-mailjének tartalma, meg az is, hogy a Clinton Alapítványnak végül is hányan fizettek azért, hogy Hillary Clintonnal találkozhassanak. Meg amíg kiderül, hogy Irán az Amerikától kapott pénz és engedmények révén mennyire képes felfegyverezni az Izraelt elpusztítani kívánó Hezbollahot. Addig ráér.

The post Üzentek Washingtonból appeared first on PolgárPortál.


Forrás:polgarportal.hu
Tovább a cikkre »