Úttesten átfutó férfi okozott halálos balesetet Ukrajnában

Az ukrajnai Zaporizzsja Sevcsekivi kerületében közúti baleset történt, melynek során egy személy meghalt, ketten pedig megsérültek – mondta el Julia Sejmuhova, a helyi járőrség sajtóreferense az Ukrán Nemzeti Hírügynökség tudósítójának.

A rendőrség elmondása szerint egy ismeretlen férfi futott át az úttesten arra haladó Tavria előtt. A gépkocsi sofőrje, megpróbálta kikerülni a gyalogost, ami miatt egy közelben parkoló Gazelnek ütközött. A karambolt követően a Tavria vezetője a helyszínen életét vesztette, az utasát pedig a kórházba kellett szállítani. A Gazel sofőrje nem kért kórházi ellátást.

Az ügyben tart a vizsgálat.

Csatolt_cikkek: Olvasta már?:Feladta a harcot az autóbaleset szenvedett kárpátaljai kislány szíveCsak két kislány élte túl a szörnyű balesetet, még nem tudják, hogy szüleik meghaltakHalálos baleset Munkács közelében: két személy életét vesztette, hárman megsérültekRovatok: KékfényTelepülés: UkrajnaCímkék: halálos baleset, autóbaleset, közúti baleset, baleset, kékfény, Ukrajna, ukrajnai hírekForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »