Újságírót ütött meg a kupagyőztes edző, kirúgták

Újságírót ütött meg a kupagyőztes edző, kirúgták

Mexikóval megnyerte az Arany Kupát, majd megütött egy újságírót a reptéren, így kirúgták Miguel Herrera szövetségi kapitányt.

Heves vérmérsékletéről és oldalvonal melletti extravagáns produkcióiról – valamint jó szakmai munkája miatt – volt ismert Miguel Herrera, akit a Mexikói Labdarúgó-szövetség kedden kirúgott a válogatott éléről. A szakember megnyerte csapatával az észak- és közép-amerikai kontinenstornát, az Arany Kupát, miután a vasárnapi döntőben két góllal legyőzték Jamaicát, mégis távozásra kényszerült.

Hírdetés

Méghozzá azért, mert egy újságíró Christian Martinoli azzal vádolja Herrerát, hogy a szakember a philadelphiai reptéren, sorban állás közben nyakon vágta és azt mondta neki, hogy menjenek ki a terminálból és verekedjenek meg. Egy másik tanú ezt szintén megerősítette, állítólag Herrera azt mondta, hogy „rendezzék le, ahogyan ezt le kell rendezni”. Martinoli a torna során folyamatosan kritizálta Herrera munkáját, az edző valószínűleg ezen húzta fel magát.

A szövetség vezetője, Decio de Maria ezt követően jelentette be kedden, hogy nehéz, de korrekt döntést követően felbontották a szerződést a szakemberrel – írja a Guardian.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »