Újságírókra támadt a bevándorlóhorda Franciaországban

Megtámadták a Sky News tudósítóinak csapatát csütörtök éjjel egy észak-franciaországi menekülttábornál. A hírportál stábja épp egy feltételezett embercsempészt videózott, mikor a 20-25 idegen kontinensfoglaló férfi kövekkel, botokkal és késekkel fölszerelkezve rájuk rontott, a földre taszította majd ütlegelni kezdte őket.

Magyar Menedék - Chemtrail

A csapat tagjai közül többen megsérültek, szinte mindenki szenvedett kisebb zúzódásokat. Az egyik kamerát is megszerezték az idegen állatok

A tábor csak egyike azoknak a törvénytelen szálláshelyeknek Norrent-Fontes városának környékén, ahol a calais-i sátortáborból kiparancsolt, nagyobbrészt négerek meghúzták magukat. A szálláson korábban csak pár tucatnyi élt, de októberre már 300 eritreai, etióp és szudáni migráns tartja átmeneti otthonának a spontán tábort.

A szóban forgó táborban a francia hatóságok hiánya miatt egyre kiszámíthatatlanabb a helyzet: a Sky News szerdán még barátságos, vendégszerető idegenekkel társalgott, akik megosztották történeteiket a tudósítókkal a háborúról, az út viszontagságairól és a hazájukban eluralkodott politikai elnyomásról is szívesen meséltek. Csütörtökön viszont kövekkel, botokkal és késekkel felszerelkezett betolakodók elől kellett menekülnie a stábnak.


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »