Újraosztás – Reggeli járat

Újraosztás – Reggeli járat

Adás:
2016. október 13., szerda 5.50

Újraosztás – Egy kiszivárgott előterjesztés szerint a Fidesz leszedetné a most kint lévő óriásplakátokat és újraszabályozná a meglévő helyeket. Juhász Péter szerint ezzel a kampány lehetőségét veszik el az ellenzéki pártoktól. Vendégünk az Együtt alelnöke.

Nem támogatja vendégmunkások tömeges foglalkoztatását a Kereskedelmi Dolgozók Független Szakszervezete. Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter nemrég egy lapinterjúban beszélt arról, hogy a hiányszakmákban engedélyezni kell a külföldi munkaerő foglalkoztatást. Vendégünk Bubenkó Csaba, a KDFSZ elnöke.

Drakula után szabadon – Saját vérrel is kezelhetők az ízületi betegségek. Az eljárásról Szegheő Péter belgyógyászt kérdezzük.

Detektívjáték holdfényben – Meghosszabbított nyitva tartással várja közönségét az Éjszakai Nyomozás című interaktív kiállítás és játék a Vajdahunyadvárban. A kiállítás szervezőjét, Kovács Adriennt kérdezzük.

Sirály-játék – Nemrég mutatták be a Nappalok és Éjszakák című Sirály feldolgozást a tatabányai Jászai Mari Színházban. A darabban Csehov történetének egy olyan részét mesélik el, amely az eredeti műben nincsen kifejtve. Vendégünk az Arkagyinát alakító Györgyi Anna színművész és Kiss Csaba, az előadás szerzője és rendezője.

Retro hangulatban – Kocsis Tibor harmadik lemezén újraértelmezte Linda dalát, de Chuk Norissal is humorizál. A népszerű énekes a Reggeli járatban mesél az előkészületekről.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »