Újranézné a magyarok góljait? Kattintson!

Élő hírfolyam egész nap – ITT!

A magyar labdarúgó-válogatott Ausztria ellen kezdte meg Eb-szereplését 44 év után 2016. június 14-én, a kontinenstorna F jelű négyesében. David Alaba rögtön ránk ijesztett egy kapufával…
David Alaba Shoot in Post EURO 2016 Austria 0-0… by leannache

Aztán viszont rendeztük a sorokat, és jött először Szalai Ádám gólja, a megelőző akcióról ódákat zengett a szaksajtó. Kleinheisler László volt az előkészítő.
Adam Szalai Goal HD – Austria 0-1 Hungary – 14… by football-moments

A mérkőzés végén a kinyíló osztrákok megadták a helyet a kegyelemdöfésre, ezt Stieber Zoltán vitte be. Olyan volt inkább, mint egy méreginjekció. Nézzék csak!

Stieber Zoltán gólja Ausztria ellen by szakos-marton Jött négy napra rá az Izland elleni találkozó, amelyen hátrányba kerültünk egy – akkori közvetítésünkben azt írtuk, és ez most is vállalható – könnyű síppal befújt tizenegyes miatt. Karaszjov sporttársat azóta már hazaküldték az Eb-ről, ráadásul az utolsó percben a cserejátékosok összehozattak egy öngólt Saavarssonnal. Gólösszefoglaló. (Ekkor az első körhöz hasonlóan a második végén is az F csoport élén álltunk.)
All Goals – Iceland 1-1 Hungary – 18-06-2016 by AllGoals1234 Június 22-én jött a rettenetesnek ígérkező Portugália elleni mérkőzés, amelyen számunkra a továbbjutás már nem volt kérdés, annál inkább C. Ronaldóéknak. A nyílt sisakos küzdelemből az Eb eddigi legjobb mérkőzése kerekedett ki, hat gól esett, köztük Gera Zoltán ballábas kapáslövése, amely a torna eddigi legszebb találata a közönségszavazatok alapján.
Hungary vs Portugal – 3:3 ALL GOALS EURO 2016 by GaleClive

Hazánk válogatottja veretlenül zárt az F csoport élén, jöhetett a belgák elleni nyolcaddöntő, amit viszont azért mutatunk meg így hosszabb összefoglaló formájában, hogy érzékeljük, tényleg Európa talán legjobb játékosaiból álló válogatottjától kaptunk ki. Könnyen a döntőben találhatják magukat, Lukakuéknak először majd Wales jön, majd siker esetén valószínűleg Portugália. Nem nyerhetetlen csaták… No, nézzük a búcsút!
All Goals HD – Hungary 0-4 Belgium – 26-06-2016 by endrit-preniqi


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »